Allux brievenbus, een perfecte mix van stijl en kwaliteit

Allux brievenbussen

Wil je een stijlvolle, functionele of een stoere brievenbus? Of kies je toch liever voor een eenvoudige maar robuuste brievenbus? Dan is een Allux brievenbus een uitstekende keuze voor jou. De brievenbussen van Allux zijn van een hoogwaardige kwaliteit, veelal gemaakt van RVS, gepoedercoat staal of aluminimum. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Allux brievenbus voor bij je thuis? Maak het jezelf gemakkelijk door gebruik te maken van de handige filters links in het menu.

Meer informatie over Allux brievenbussen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom kiezen voor een Allux brievenbus?

Allux is een onafhankelijk onderdeel van de Deense Juliana Greenhouses en is opgericht in 1963. Juliana Greenhouses is één van de grootste Europese fabrikanten van tuinkassen maar is zich later ook gaan toeleggen op hoogkwalitatieve en stijlvolle brievenbussen. Ze leveren producten in meer dan 30 verschillende landen en ze blijven maar groeien. Allux heeft een groot assortiment aan brievenbussen met o.a.:

De wandbrievenbussen zijn tevens te monteren op een bijpassend statief zodat je deze kunt plaatsen aan je oprit of in de tuin. 

Pakketbrievenbussen

De pakketbrievenbussen van Allux hebben een ruime inhoud, waardoor je niet meer naar het postkantoor hoeft te rijden om je pakket op te halen, of per se thuis moet zijn om je nieuwe aankoop in ontvangst te kunnen nemen. De pakketten kunnen door de extra grote inworp gedaan worden en je haalt ze vervolgens uit de onderste klep met een stevig RUKO slot. Ook kun je kiezen voor een pakketbrievenbus met een achteruitname. Bij deze bus haal je de post uit een klep aan de achterkant. Je kunt de pakketbrievenbus dan ook gemakkelijk in een hek plaatsen. Ook heeft Allux een bijzondere Grundform pakketzuil. Deze wordt geleverd met 6 extra inzetstukken in de kleuren beige, groen, blauw, rood, zwart en RVS. Zo kun je de Grundform pakketbus altijd de kleur geven die je wenst. De pakketbrievenbussen kunnen worden verankerd met een grondverankering voor pakketkasten. Heb je vragen over de brievenbussen van Allux? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag verder!

Allux Brievenbusstatieven

Naast de brievenbussen van het merk Allux hebben wij ook een ruim assortiment aan brievenbusstatieven van hoogwaardige kwaliteit zoals je gewend bent van het gerenomeerde Allux. Van een verzinkt statief tot een eenvoudig wit of zwart statief, alles is mogelijk. Kijk welk statief het beste bij je nieuwe brievenbus past en basseer hier de keuze op. Zo weet de postbode je brievenbus altijd te vinden, en daarnaast draagt dit natuurlijk bij aan de uitstraling van de woning in het algemeen. Bekijk de vele mogelijkheden en maak je keuze, bij Xolt ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en goede klantenservice. Voor vragen, informatie, of eventuele problemen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-3030280 of een email te sturen naar info@xolt.nl.