Allux brievenbus, een perfecte mix van stijl en kwaliteit

Allux brievenbussen

Wil je een stijlvolle, functionele of een stoere brievenbus? Of kies je toch liever voor een eenvoudige maar robuuste brievenbus? Dan is een Allux brievenbus een uitstekende keuze voor jou. De brievenbussen van Allux zijn van een hoogwaardige kwaliteit, veelal gemaakt van RVS, gepoedercoat staal of aluminimum. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte Allux brievenbus voor bij je thuis of twijfel je tussen de gewilde Allux 600 en 800? Maak het jezelf gemakkelijk door gebruik te maken van de handige filters links in het menu.

Meer informatie over Allux brievenbussen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom kiezen voor een Allux brievenbus?

Allux is een onafhankelijk onderdeel van de Deense Juliana Greenhouses en is opgericht in 1963. Bekijk hier de website van Allux. Juliana Greenhouses is één van de grootste Europese fabrikanten van tuinkassen maar is zich later ook gaan toeleggen op high-end en stijlvolle brievenbussen. Ze leveren producten in meer dan 30 verschillende landen en ze blijven maar groeien. Allux heeft een groot assortiment aan brievenbussen met o.a.:

De wandbrievenbussen zijn tevens te monteren op een bijpassend statief zodat je deze kunt plaatsen aan je oprit of in de tuin.

Pakketbrievenbussen

De pakketbrievenbussen van Allux hebben een ruime inhoud, waardoor je niet meer naar het postkantoor hoeft te rijden om je pakket op te halen, of per se thuis moet zijn om je nieuwe aankoop in ontvangst te kunnen nemen. De pakketten kunnen door de extra grote inworp gedaan worden en je haalt ze vervolgens uit de onderste klep met een stevig RUKO slot. Ook kun je kiezen voor een pakketbrievenbus met een achteruitname. Bij deze bus haal je de post uit een klep aan de achterkant. Je kunt de pakketbrievenbus dan ook gemakkelijk in een hek plaatsen. Ook heeft Allux een bijzondere Grundform pakketzuil. Deze wordt geleverd met 6 extra inzetstukken in de kleuren beige, groen, blauw, rood, zwart en RVS. Zo kun je de Grundform pakketbus altijd de kleur geven die je wenst. De pakketbrievenbussen kunnen worden verankerd met een grondverankering voor pakketkasten. Heb je vragen over een Allux brievenbus, zoals de populaire Allux 600 of 800? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag verder!

Wandbrievenbussen

Ook biedt Allux oplossingen voor de post met wandbrievenbussen. Dit is zowel geschikt voor de zakelijke als particuliere markt. Met om en nabij 60 modellen hebben we bij Xolt altijd een artikel dat past bij jouw wensen. Van zwart tot wit en van een zilveren tot antraciet brievenbus. Allen gemaakt van hoogwaardig metaal zodat je je hele leven geen andere wandbrievenbus meer nodig hoeft te hebben.

Wandbrievenbussen zijn in eerste instantie gemaakt om gemonteerd te kunnen worden aan de wand. Echter is het ook mogelijk om een wandbrievenbus op een statief te plaatsen. Zo hoeven er geen gaten in de buitenwand van het huis te worden geboord, maar kan de brievenbus eenvoudig aan de oprit of in de tuin worden geplaatst. Uiteraard zijn ook de statieven verkrijgbaar bij Xolt.

Allux Brievenbusstatieven

Naast de Allux brievenbussen hebben wij ook een ruim assortiment aan brievenbusstatieven van hoogwaardige kwaliteit zoals je gewend bent van het gerenomeerde Allux. Van een verzinkt statief tot een eenvoudig wit of zwart statief, alles is mogelijk. Kijk welk statief het beste bij je nieuwe brievenbus past en basseer hier de keuze op. Zo weet de postbode je brievenbus altijd te vinden, en daarnaast draagt dit natuurlijk bij aan de uitstraling van de woning in het algemeen.

Allux brievenbus kopen bij Xolt

Overtuigd en wil je een Allux brievenbus kopen? Bekijk de vele mogelijkheden en maak je keuze, bij Xolt ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en goede klantenservice. Voor vragen, informatie, of eventuele problemen kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-3030280 of een email te sturen naar info@xolt.nl.