Allux brievenbus, een perfecte mix van stijl en kwaliteit

Allux brievenbussen

Wil je een stijlvolle, functionele of een stoere brievenbus? Of kies je meer voor een eenvoudige maar robuuste brievenbus? Dan is een Allux brievenbus een uitstekende keuze voor jou. De brievenbussen van Allux zijn van een hoogwaardige kwaliteit, veelal gemaakt van RVS, gepoedercoat staal of aluminimum. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een geschikte brievenbus? Maak het jezelf gemakkelijk door gebruik te maken van de filters.

Meer informatie over Allux brievenbussen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom kiezen voor Allux brievenbussen?

Allux is een onafhankelijk onderdeel van de Deense Juliana Greenhouses en is opgericht in 1963. Juliana Greenhouses is één van de grootste Europese fabrikanten van tuinkassen maar is zich later ook gaan toeleggen op hoogkwalitatieve en stijlvolle brievenbussen. Allux heeft een groot assortiment wandbrievenbussen maar ook pakketbrievenbussen. De wandbrievenbussen zijn tevens te monteren op een bijpassend statief zodat je deze kunt plaatsen aan je oprit of in je tuin. 

Pakketbrievenbussen

De pakketbrievenbussen van Allux hebben een ruime inhoud waardoor je niet meer naar het postkantoor hoeft te rijden om je pakket op te halen of per se thuis moet zijn om je nieuwe aankoop in ontvangst te nemen. De pakketten kunnen door de extra grote inworp gedaan worden en je haalt ze vervolgens uit de onderste klep met een stevig RUKO slot. Ook kun je kiezen voor een pakketbrievenbus met een achteruitname. Bij deze bus haal je de post uit een klep aan de achterkant. Je kunt de pakketbrievenbus dan ook gemakkelijk in een hek plaatsen. Ook heeft Allux een bijzondere Grundform pakketzuil. Deze wordt geleverd met 6 extra inzetstukken in de kleuren beige, groen, blauw, rood, zwart en RVS. Zo kun je de Grundform pakketbus altijd de kleur geven die je wenst. De pakketbrievenbussen kunnen worden verankerd met een grondverankering voor pakketkasten. Heb je vragen over de brievenbussen van Allux? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag verder!