Amouage | Damesgeuren | Herengeuren

Op zoek naar een uniek parfum? Amouage is de keuze voor jou. Bedek jezelf met de geur van luxe en exclusiviteit. Amouage geeft je net dat beetje meer. Het is finesse, verleiding en passie die samenkomen. Amouage is al meer dan 35 jaar de geur voor iedereen die niet als de rest wil zijn.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Parfumhuis Amouage

Amouage is een parfumhuis opgezet in 1983 in de Omaanse hoofdstad Muscat. Het was de droom en ambitie van Sayyid Badr bin Hamad bin Hamood AlBusaidi die hieraan ten grondslag lag. De droom om met de eeuwenoude Arabische kunst van parfumeren weer opnieuw de wereld te veroveren.

Amouage kenmerken

Kenmerkend voor de parfums van Amouage zijn de typisch Oriëntaalse ingrediënten. Denk aan wierook, muskus, roos en voor het Midden-Oosten kenmerkende kruiden. Dit bepaalt voor een groot deel de uniciteit en eigen identiteit van het merk Amouage. Amouage staat eveneens bekend om zijn mooie koninklijke flacons. Ideaal als geschenk voor een ander en jezelf.

Parfumeurs Amouage

Het eerste parfum dat werd gelanceerd is Amouage Gold, dat in de loop der tijd een echte parfumklassieker is geworden. Enkele bekende parfumeurs die voor Amouage werken en hebben gewerkt zijn Guy Robert, Jean-Claude Ellena, Bernard Ellena, Cecile Zarokian, Karine Vinchon Spehner, Maurice Roucel en Lucas Sieuzac.

Bij Xolt vind je eveneens vele damesgeuren en herengeuren van andere merken. Zoals, Paco Rabanne, Chanel, Cartier en vele andere. Ook beschikken wij over vele cadeausets voor dames en geschenksets voor heren.