Kinderbedden

Kinderbed kopen

Een kinderbed kopen samen met je kleintje is natuurlijk een fantastisch moment in zijn of haar jonge leventje. Als peuter en kleuter kunnen ze helemaal gek zijn van een bepaalde tekenfilm of Disneyprinsessen. Wat is er dan gaver om ze een bed te laten uitzoeken van hun held? Zo verkopen we de mooiste peuterbedjes waarop jouw kleintje heerlijke nachten zal slapen, ook al zijn ze toch vaak wel erg vroeg wakker en willen ze vol nieuwe energie weer aan hun dag beginnen. 

Een kinderbed dat helemaal past in een roze prinsessenkamer of een stoere jongenskamer vol auto's is niet compleet zonder een bijpassend dekbedovertrek. Maak het helemaal af met de mooiste overtreksets en ieder kind zal met veel plezier naar bed gaan en lekker slapen onder een zachte deken met de afbeelding van hun favoriete tekenfilmfiguren.

Succes verzekerd met een bed in het thema van één van de Disneyfiguren of een ander cool uiterlijk. Bekijk ook onze opbergkisten en kinderbanken voor bijpassend meubilair. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Per mail en telefoon helpen zij jou graag.

Assortiment kinderbedden

Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig roze kinderbed van Minnie Mouse of Frozen? Of een stoer kinderbed van Star Wars of Cars voor je kleine mannetje. Op het hoofdbord en het voeteneind staan vrolijke afbeeldingen die in het thema passen.

Gemakkelijk en veilig

Stuk voor stuk mooie én veilige bedden. Want dankzij de verhogingen rollen ze niet zomaar uit bed. Gegarandeerd een goede nachtrust, wat zeer belangrijk is voor opgroeiende kinderen. Alle kinderbedden zet je gemakkelijk en snel in elkaar. Let bij het bestellen van een kinderbed goed op de maat en bestel direct het juiste matras en een bijpassend dekbedovertrek mee, zodat je kind direct in stijl kan genieten van zijn of haar nieuwe bed. Je kinderen kunnen opeens niet wachten om naar bed te gaan en slapen als een roos op de kinderbedden van Xolt.

Kinderbed kopen

Zoek je een leuk peuterbed of een bed dat rekening houdt met de groei van je baby? Je vindt ze allemaal in onze online winkel. Bekijk ook onze opbergkisten en kinderbanken voor bijpassend meubilair. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Per mail en telefoon helpen zij jou graag.