Kinderbedden

Kinderbed kopen

Een kinderbed kopen samen met je kleintje is natuurlijk een fantastisch moment in zijn of haar jonge leventje. Als peuter en kleuter kunnen ze helemaal gek zijn van een bepaalde tekenfilm of Disneyprinsessen. Wat is er dan gaver om ze een bed te laten uitzoeken van hun held? Zo verkopen we de mooiste kinderbedjes waarop jouw kleintje heerlijke nachten zal slapen, ook al zijn ze toch vaak wel erg vroeg wakker en willen ze vol nieuwe energie weer aan hun dag beginnen. 

Een kinderbed dat helemaal past in een roze prinsessenkamer of een stoere jongenskamer vol auto's is niet compleet zonder een bijpassend dekbedovertrek. Maak het helemaal af met de mooiste overtreksets en ieder kind zal met veel plezier naar bed gaan en lekker slapen onder een zachte deken met de afbeelding van hun favoriete tekenfilmfiguren. Succes verzekerd met een bed in het thema van één van de Disneyfiguren of een ander cool uiterlijk.

Kinderbed kopen?

In ons assortiment vind je diverse kinderbedden van uiteenlopende stripfiguren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schattig roze kinderbed van Mickey Mouse of Frozen? Of een stoere variant van Star Wars of Cars voor je kleine mannetje. Op het hoofdbord en het voeteneind staan vrolijke afbeeldingen die perfect in het thema passen. Een kinderbed kopen is door ons assortiment niet alleen leuk, maar ook nog eens eenvoudig en voordelig. Bekijk het gehele assortiment en bepaal welk bed het moet worden; jij weet tenslotte het beste waar jouw zoon of dochter helemaal gek van is. Een greep uit het brede aanbod: 

    • Star Wars bedden
    • Disney bedden
    • Paw Patrol bed
    • Frozen bed

Gemakkelijk en veilig

Stuk voor stuk mooie én veilige bedden. Want dankzij de verhogingen rolt je kind niet zomaar uit bed. Gegarandeerd een goede nachtrust, wat zeer belangrijk is voor opgroeiende kinderen. Alle kinderbedden zet je gemakkelijk en snel in elkaar. Let bij het bestellen van een kinderbed goed op de maat en bestel direct het juiste matras en een bijpassend dekbedovertrek mee, zodat je kind direct in stijl kan genieten van zijn of haar nieuwe bed. We hebben voor de meeste kinderbedden een passende set, zodat je kinderen kunnen opeens niet wachten om naar bed te gaan en slapen als een roos op de kinderbedden van Xolt. Mocht je toch niet kunnen vinden wat je zoekt, neem dan gerust even contact op, dan kijken we of we iets voor je kunnen doen. 

kinderbed star wars

Bijpassend meubiliar

Als je het gewenste kinderbed hebt gevonden dan kun je dit eenvoudig online bestellen. Maar voordat je dit doet willen we je attenderen op ons aanbod in bijpassend meubilair. Zo maak je de kinderkamer in stijl af. Bekijk bijvoorbeeld eens onze opbergkisten en kinderbanken voor bijpassend meubilair. Ben je op zoek naar ander meubilair, maar kun je dit niet vinden? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Per mail en telefoon helpen zij jou graag.

Overig assortiment in bedden

Ons assortiment houdt niet op bij kinderbedden. Zoek je een leuk peuterbed of een bed dat rekening houdt met de groei van je baby? Je vindt ze allemaal in onze online winkel. Mocht je nog vragen hebben of twijfel je tussen een aantal bedden? Neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Gemakkelijk bereikbaar per telefoon en e-mail.