Basil fietsmand

Wil je een nieuwe Basil fietsmand kopen? Basil is het merk voor fietstassen en fietsmanden. Het bedrijf combineert stijlvolle designs met functionaliteit en kwaliteit. Van ‘gewone’ fietsmanden voor jong en oud tot aan bakkersmanden en hondenfietsmanden. Basil heeft voor elke wens wel een passend ontwerp. De fietsmanden zijn van verschillende materialen gemaakt. Wil je graag een retro fietsmand van riet of ben je juist op zoek naar een plastic fietskrat voor op je voordrager? Op xolt.nl vind jij de Basil fietsmand die je zoekt!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Basil fietsmand series

In onze webshop vind je vele Basil fietsmand en fietstas series. Zo is er voor jou altijd wel een leuk design aanwezig. Kies uit de klassieke rieten fietsmanden van de Denver of Detroit serie of ga voor een stevige metalen fietsmand voorzien van een bloemmotief uit de Berlin EC Flower en Basimply EC Flower collectie.

Ruime keuze bij Xolt

Bij je zoektocht naar een fietsmand kun je in eerste instantie wat overdonderd raken. Je keuze is immmers groot. Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Hoe groot moet de fietsmand zijn? Waar op de fiets dient de mand bevestigd te worden? Dient de Basil fietsmand aan de fiets vast gemonteerd te zijn of wil je dat deze afneembaar is? Om het jou makkelijker te maken hebben we onze producten voorzien van al deze kenmerken. JIj hoeft dan alleen maar met behulp van de filters je voorkeuren aan te geven. Wat volgt is een overzicht krijgt van alle fietsmanden die bij al jouw voorkeuren past..

Heb je nog een vraag over een specifieke Basil fietsmand of over ons assortiment? Of heb je hulp nodig bij je zoektocht naar de voor jou ideale fietsmand? Onze deskundige klantenservice helpt je graag verder. Je kunt ons gemakkelijk bereiken via de telefoon of e-mail.

basil logo