Basil fietstas

Ben je op zoek naar een Basil fietstas? Basil is de trendsetter op het gebied van fietstassen. Het bedrijf weet altijd uitstekend stijl met functionaliteit te combineren. Op xolt.nl vind je een ruim en divers assortiment aan Basil fietstassen. Ben je op zoek naar een enkele of dubbele fietstas? Of wil je juist een stuurtas of zadeltas kopen? Voor elke wens vind je in onze webshop één of meerdere scherp geprijsde Basil fietstassen. Geef al je voorkeuren aan met behulp van de filters en vind direct alle geschikte fietstassen voor jou.

Basil series

Basil heeft in de loop der jaren verschillende series fietstassen ontworpen. Zo zijn de fietstassen van de Basil Bloom serie versierd met vrolijke prints van bloemen. De Basil Tour serie heeft juist een zeer elegante stijl, passend bij het praktische model. Basil heeft echter nog veel meer fietstascollecties. Je hebt dus echt wat te kiezen qua design.

Praktische fietstassen van Basil

De fietstasmodellen van Basil zijn gemaakt voor uiteenlopende doeleinden. Zoek je bijvoorbeeld een combinatie van een boodschappentas die je aan jouw fiets kunt bevestigen en daar tegelijkertijd ook weer gemakkelijk van af kunt halen? Of wil je “gewoon” een dubbele fietstas kopen? In ons assortiment Basil fietstassen vind je de perfecte fietstas voor jou!

Heb je nog vragen over een specifieke Basil fietstas? Twijfel je tussen een aantal modellen of series? Neem dan contact op met onze klantenservice.

basil logo