Bestron DUE4007 Chocoladefontijn

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Artikelnummer: 390894

€ 59,95

Direct leverbaar

Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Klanten beoordelen ons met een 9,1

Ruim 50.000 artikelen online

Productbeschrijving
Voor een heerlijke chocoladefondue Maakt van elke party een échte speciale gelegenheid! Elektronische thermostaat voor een optimale temperatuur van 48-52° C Chocolade zal niet verbranden, maar is wel vloeibaar Verwarmde RVS schaal (1,5 L) voor opwarmen en warm houden van de chocolade Voorzien van gereed-voor-gebruik aanduiding (groen indicatielampje) Soft-touch aan/uit-schakelaar voor verwarmingselement (rood indicatielampje) Soft-touch aan/uit-schakelaar voor fonteinmotor (geel indicatielampje) Oververhittingsbeveiliging Kunststof fonteinbuis en fonteinspiraal demonteerbaar én vaatwassergeschikt Zeer stabiel door 4 antislipvoeten Inclusief 6 fonduevorken, set van 4 bonbonvormpjes en reinigingsset
Welke chocolade?
In principe zijn alle soorten chocolade geschikt om te gebruiken in chocoladefonteinen. Geheel afhankelijk van uw eigen smaak. Belangrijk hierbij is de hoogte van het cacaogehalte. Hoe hoger, hoe mooier vloeibaar de chocolade wordt. Om perfectie tussen de chocoladefonteinen en kwalitatief hoogwaardige chocola te bereiken, biedt Bestron zakken met 600gram pure chocolade met een hoog cacaogehalte.

Hoe werkt het?
De gesmolten chocolade (de DUE4007 smelt de chocolade al voor u!) wordt met één druk op de knop door middel van een spiraal omhoog gestuwd. Het volgende ogenblik stroomt de warme chocoladestroom over de plateaus naar beneden. Onder deze zoete ‘chocoladewaterval' kunt u vervolgens naar voorkeur koekjes, wafels, lange vingers of vruchten zoals aardbeien, ananas, kiwi, vijgen, mango etc. een heerlijk ‘chocoladejasje' geven.
Specificaties
Eancode 8712184013111
Merk Bestron
Kleuren N/B
Extra kenmerken N/B

Genoeg gelezen, waar kan ik hem bestellen?

Bestron DUE4007 Chocoladefontijn

Direct leverbaar

Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

€ 59,95