Betalen

Bij Xolt kun je met verschillende betaalmethoden veilig en vertrouwd betalen. Net wat jou het beste uitkomt. Voor sommige betaalmethodes worden kosten in rekening gebracht. Voordat je jouw bestelling hebt afgerond, worden deze bij iedere betaalmethode duidelijk getoond. Voor betalingen met iDEAL en Billink worden geen transactiekosten berekend. Xolt gebruikt Pay.nl als betaalpartner.

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Niet vreemd, want met iDEAL kun je snel, veilig, eenvoudig en kosteloos via je eigen bank betalen. Een iDEAL-betaling wordt tevens direct overgemaakt, waardoor wij je order meteen in behandeling kunnen nemen. Ga voor meer informatie over iDEAL naar www.ideal.nl

Transactiekosten: Geen.

PayPal

Als je in het bezit bent van een Paypal account, dan kun je ook via de PayPal betaalmethode betalen. Je maakt dan automatisch gebruik van de aankoopbescherming van PayPal. Als een online besteld artikel niet wordt geleverd of niet aan de omschrijving voldoet, dan vergoedt PayPal het volledige bedrag (inclusief verzendkosten). Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden. Lees hier meer over op de website van PayPal.

Transactiekosten: 3,4% van het totaalbedrag.

Achteraf betalen met Billink

Betaal achteraf met Billink. Wel zo gemakkelijk. Je ontvangt eerst de producten en hebt daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Wanneer je jouw bestelling binnen deze 14 dagen terugstuurt, dan vervalt de factuur van de geretourneerde producten automatisch. Hiervoor gelden nog wel enkele retourvoorwaarden.

De facturering wordt verzorgd door Billink. Billink bepaalt aan de hand van een kredietcheck of je achteraf kunt betalen. Voor vragen hierover dien je contact op te nemen met de klantenservice van Billink via info@billink.nl of 0900 04 000 31. Xolt heeft geen invloed op de uitkomst van deze kredietcheck.

Achteraf betalen is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland met een waarde van € 30,- tot € 500,-. Tevens dient het opgegeven factuuradres gelijk te zijn aan het opgegeven afleveradres.

Transactiekosten: Geen.

Betalen met YourGift of VVV-giftcard

Bij Xolt kun je ook je nieuwste aankopen doen met cadeaukaarten, speciaal ontwikkeld voor online shoppen. Bijvoorbeeld met de YourGift cadeaukaart. Kijk voor meer informatie èn voor je saldo op www.yourgift.nl. Ook is het bij Xolt mogelijk om te betalen met de online cadeaukaart van de VVV, de VVV-giftcard. Ga voor meer informatie over deze cadeaukaart naar de website van VVV.

Betalen met de cadeaukaarten gaat eenvoudig door tijdens het afrekenen, bij het onderdeel 'Betaalmethode', te kiezen voor "VVV cadeaukaart' of 'Yourgift cadeakaart'. Kies vervolgens voor 'Ga verder'. Ga daarna, indien gewenst, akkoord met onze algemene voorwaarden en kies voor 'Bestelling afronden'. In het scherm dat hierop volgt, dien je enkele persoonsgegevens (voornaam, achternaam en emailadres) en cadeaukaart gegevens (kaartnummer en bijbehorende pincode) op te geven. Als deze gegevens met elkaar overeenkomen, dan is je betaling succesvol verlopen. Kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Heb je een product op het oog, maar is de prijs ervan hoger dan het saldo op je YourGift cadeaukaart of VVV-giftcard? Geen probleem, het is mogelijk om een deel van de order te betalen met één van de genoemde cadeaukaarten. Het resterende bedrag betaal je vervolgens met een andere betaalmethode.

Transactiekosten: Geen.

Creditcards VISA, Mastercard en Maestro

Uiteraard kun je bij Xolt ook betalen met je VISA, Mastercard en Maestro creditcard. Hiervoor worden wel transactiekosten in rekening gebracht. Voor credticardbetalingen geldt een minimale orderwaarde ter hoogte van € 50,-

Transactiekosten VISA en Mastercard: 1,8% van het totaalbedrag.

Transactiekosten Maestro: 3% van het totaalbedrag.

Giropay

Ben je woonachtig in Duitsland? Betaal dan veilig en vertrouwd met Giropay. Bij Giropay verloopt je betaling volledig via je eigen internetbankieromgeving. Het lijkt daarmee erg op iDeal.

Transactiekosten: Geen.

Bancontact

Inwoners van België kunnen bij op Xolt.nl betalen met Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash). Met Bancontact betaal je via je eigen vertrouwde bankomgeving.

Transactiekosten: Geen.