Betalingsmethoden

iDEAL 

iDEAL is een betaalmethode waarmee je je online aankopen snel en veilig kan afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. Wanneer je gebruik maakt van internetbankieren bij ABN-AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kan je direct met iDEAL betalen. Je hebt geen speciale software nodig om IDEAL te gebruiken. Bestellingen die via IDEAL worden betaald, worden direct in behandeling genomen.

Creditcard 

Xolt accepteert creditcards van Maestro, Mastercard en VISA. Na het invullen van je persoonlijke gegevens op onze website word je naar de beveiligde omgeving van onze betalingsprovider gestuurd. In deze omgeving kan je je kaartgegevens veilig invoeren. Nadat je dit hebt voltooid ontvangt Xolt een betalingsmelding en wordt je bestelling direct in behandeling genomen.

Achteraf betalen met 

Xolt accepteert achterafbetalen van Klarna. Om je de betaalmethodes van Klarna aan te kunnen bieden, moeten we persoonsgegevens van je aan Klarna overdragen. Dat gebeurt alleen wanneer je kiest om te betalen met Klarna. Klarna gebruikt de gegevens om te beoordelen of je gebruikt kunt maken van de betaalmethodes. De persoonsgegevens zijn je naam, adres, telefoonnummer, betaalhistorie en de gegevens van je bestelling, zoals de betaalmethode, het afleveradres, de bestelde producten en dergelijke. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.