Bobike Fietsstoeltjes

Ben je op zoek naar een Bobike fietsstoeltje? Bobike is misschien wel het bekendste fietsstoeltjesmerk in Nederland. Het is een succesvolle combinatie van een fris, kleurrijk design en een stevige, veilige constructie. Kies uit de voorzitjes geschikt voor kinderen van 9 maanden tot circa 3 jaar oud. Is jouw zoontje of dochter al ouder? Dan is een achterzitje vaak een betere keuze. Bij Xolt vind je Bobike achterzitjes geschikt voor kinderen tot 10 jaar. Maak je voorkeuren duidelijk in het linkermenu en vind meteen een overzicht van alle Bobike fietsstoeltjes geschikt voor jouw zoon of dochter.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Veiligheid voorop

De fietsstoeltjes van Bobike staan voor veiligheid. Alle kinderzitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en zijn daarnaast voorzien van veilige gordels. Je zoontje of dochter valt dus niet zomaar opzij of voorover. Bijna alle Bobike fietsstoeltjes zijn tevens voorzien van beschermende voetsteuntjes. Deze voorkomen dat de voetjes van je kinderen tussen de spaken terecht kunnen komen. Met de fietsstoeltjes van Bobike hoef je dus geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind.

Vrolijke en frisse designs

Bobike heeft voor jou de leukste modellen ontwikkeld. De Mini Classic, Maxi Classic, Junior Classic, Mini One, Maxi One, Mini Exclusive, Maxi Exclusive en de Maxi Tour zijn allen voorzien van hippe designs. De voor- en achterzitjes zijn versierd met een grote variatie aan kleuren. Voor iedereen vind je dan ook wel een gewenst fietsstoeltje. Ook comfort staat hoog in het vaandel bij Bobike. De kinderzitjes van het bedrijf zijn dus veilig, hip en comfortabel. Wat zoek je nog meer?

Heb je nog vragen over een specifiek Bobike fietsstoeltje? Twijfel je nog tussen een voorzitje of een achterzitje? Of heb je vragen over een bepaald model van Bobike? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Via de mail of de telefoon staan we jou graag te woord.