Placeholder Photo

Beste Dekbed

Ben je op zoek naar een nieuw dekbed? Voor een goede nachtrust is een warm en prettig aanvoelend dekbed erg belangrijk. Op xolt.nl ben je daarvoor aan het juiste adres. In onze webshop vind je enkele en 4-seizoenen dekbedden in alle gangbare eenpersoons dekbedmaten en tweepersoons dekbedmaten. Heb je een voorkeur voor een bepaalde dekbedvulling? Kies uit een donzen, katoenen of een synthetische vulling.

Merken Dekbed

In onze webshop vind je dekbedden van bekende merken zoals Sleeptime, Modena, Magic Dream en Walra. Heb je een duidelijke voorkeur voor een merk? Selecteer deze in het linkermenu en vind vervolgens alle dekbedden van het betreffende merk.

Vullingen Dekbed

Bij Xolt kun je terecht voor dekbedden met verschillende vullingen. Kies uit een synthetische, een donzen of een katoenen vulling. Welke vulling voor jou het meest geschikt is, hangt volledig af van je eigen voorkeur. Wil je bijvoorbeeld dat het dekbed zo nu en dan ook in de wasmachine en droger kan? Kies dan niet voor een dekbed met een wollen vulling. Deze dekbedden kunnen namelijk niet goed tegen de wasmachine. Dekbedden met een synthetische vulling, maar ook vele dekbedden met een donzen vulling kunnen wel in de wasmachine worden gewassen. Ben je allergisch voor huisstofmijt? Dan zijn deze wasbare dekbedden een goede keuze.

Heb je vragen over een enkele of 4-seizoenen dekbed?

Default thumbnail
Vorig artikel

Beste Herengeuren

Default thumbnail
Volgend artikel

Beste Damesgeuren

Laatste uit

Beste Elektrische Fiets kopen

De elektrische fiets (wederom een prachtige innovatie op fietsgebied en uiteraard bedacht door een Nederlander) is niet meer

Fietsen

Ben je op zoek naar een leuke fiets? Zoek niet verder! Xolt, jouw online warenhuis beschikt