Etan trampolines en accessoires

Bij Xolt vind je een groot assortiment trampolines en trampoline-accessoires van Etan. Met meer dan 25 jaar ervaring is Etan dè marktleider van trampolines in Europa. Kies je voor een rechthoekige, ronde of ovale trampoline? Een trampoline op poten of een inground trampoline? Wil je je trampoline uitbreiden met een veiligheidsnet, een trampoline inbouwkit of andere accessoires? Je hebt bij Xolt ruime keus uit verschillende modellen en maten. Met de handige filters vind je zeker de trampoline naar jouw wens. Bezorg je kinderen uren lang spring- en speelplezier met de trampolines van Etan! 

Kwaliteitsklassen van de trampolines

Etan biedt trampolines aan in verschillende kwaliteitsklassen. De hoogste klasse is de Etan Premium. Deze is onder te verdelen in een Silver, Gold en Platinum uitvoering. Het verschil tussen deze drie is de dikte van het randkussen. De Gold variant heeft ook een speciaal inground trampoline model, voor het ingraven van de trampoline. Naast de Premium serie levert Etan als prima middenklasser de High-flyer. Deze heeft een zeer goede combinatie van prijs, kwaliteit en veiligheid. De Classic biedt als basis model een trampoline met een goede prijs – kwaliteitsverhouding.

Diamond System van Etan

Alle springmatten van de Etan Premium trampolines zijn voorzien van het unieke Diamond System. Hierdoor springen deze trampolines nog fijner! Het Diamond System houdt in dat er beurtelings een lange en een korte triangel aan de springmat zit. Voor kleine kinderen betekent dit dat zij met minder gewicht toch soepel kunnen springen. Grotere kinderen behouden dankzij het Diamond System voldoende springkracht.