Fietsmanden en Fietskratten

Wil je graag een mooie fietsmand kopen? Bij Xolt, jouw online warenhuis, vind je de meest praktische en stijlvolle fietsmanden. Wat je specifieke eisen ook zijn, op xolt.nl vind jij jouw fietsmand. Zoek je een klassieke fietsmand van riet? Of een kleurrijke kinderfietsmand van metaal? In ons assortiment hebben we de meest bekende en betrouwbare merken opgenomen. Wat dacht je van bijvoorbeeld Basil en New Looxs? Geef in het linkermenu al je voorkeuren aan en verzeker je vandaag nog van je eigen fietsmand.

Type fietsmanden

Xolt beschikt over meerdere type fietsmanden. Van kinderfietsmanden en hondenfietsmanden tot aan bakkersmanden. Maar ook voor de ‘gewone’ fietsmand zit je goed bij Xolt. Kies voor een klassieke rieten fietsmand Of heb je liever een moderne metalen fietsmand? Ook kunststoffen fietskratten bestel je eenvoudig en snel op xolt.nl.

Fietsmandmerken

In onze webshop vind je fietsmanden van bekende merken zoals New Looxs en Basil. Beide fietsmandontwikkelaars hebben vele stijlvolle designs ontworpen. Zeker weten dat er voor jou ook een leuk ontwerp tussen zit! Ook voor op de kinderfiets heeft Xolt de leukste fietsmanden, versierd met kleurrijke Minnie Mouse en Disney Princess thema’s.

Montage

Wil jij een fietsmand die aan je stuur bevestigd dient te worden? Of heb je deze liever aan je achter bagagedrager gemonteerd? Geef in het linkermenu aan wat jouw voorkeur heeft en vind meteen de voor jou geschikte fietsmanden. Dit geldt eveneens voor de vraag of jouw fietsmand afneembaar dient te zijn. Onze fietsmanden zijn eenvoudig te monteren. Kom je er toch niet uit? Neem dan contact met ons op.

Levering en service

Voor vrijwel al onze fietsmanden geldt, dat wanneer je deze op werkdagen voor 16.00 uur hebt besteld, je deze de volgende werkdag al in huis hebt. Bekijk de pagina van de fietsmand van jouw keuze voor de exacte levertijd. De fietsmanden worden veelal gratis bij je thuisbezorgd. Voor bestellingen vanaf € 20,- betaal je bij Xolt namelijk geen verzendkosten.

Heb je nog vragen over een specifieke fietsmand of over onze bestelprocedure? Heb je behoefte aan deskundig advies? Via de telefoon of e-mail kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.