Fietssloten

Ben je op zoek naar een goed fietsslot? Op xolt.nl kun je terecht voor de beste fietssloten, aangeboden tegen de scherpste prijzen. Wij beschikken over alle type fietssloten. Van kettingsloten, kabelsloten en beugelsloten tot aan ringsloten, schijfremsloten en vouwsloten. Welk type slot je ook zoekt, je vindt het bij Xolt. Zoek je een cijferslot of een fietsslot dat door middel van een sleutel geopend dient te worden? Of een combinatie van allebei? Geef je voorkeuren in het linkermenu aan en vind direct het fietsslot voor jou.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Meerdere niveaus diefstalpreventie

In ons assortiment vind je allerlei type sloten. Niet voor elke situatie is hetzelfde slot even geschikt. Niet elk slot is immers even stevig en betrouwbaar. De beste sloten zijn vaak voorzien van een ART keurmerk. Als je een verzekering wilt afsluiten voor je fiets, dan is een dergelijk keurmerk bijna altijd een vereiste van de verzekeraar. Voor fietsen is een ART 2 keurmerk meestal voldoende. Bij scooters en brommers is dit ART 3. Bij motoren wordt ART 4 of 5 vaak als eis gesteld. Uiteraard maakt de plaats waar je woont een groot verschil in de mate waarop je jouw fiets dient te beveiligen. Net zoals de populariteit van jouw fiets. Denk daarom zelf ook even goed na in hoeverre jouw fiets maximaal beveiligd moet worden.

Combinatie van sloten

Met een combinatie van twee fietssloten zorg je in de meeste gevallen voor een uitstekende beveiliging van je fiets. Zorg er dan wel voor dat je tenminste met één slot jouw fiets hebt vastgezet aan bijvoorbeeld een lantaarnpaal of hek. Zo voorkom je dat jouw fiets, terwijl die gewoon op slot staat, wordt meegenomen in het busje van de fietsdief.

Uitstekende service

Bij Xolt ben je verzekerd van een uitstekende service. Bestel je bijvoorbeeld een fietsslot in onze webshop, maar ben je niet tevreden over de kwaliteit? Dan kun je het slot gewoon weer terug sturen. Nadat het product bij je thuis is geleverd, krijg je van Xolt namelijk 30 dagen de tijd om zonder opgave van reden je aankoop ongedaan te maken. Bekijk voor meer informatie en de voorwaarden ons retourneerbeleid. Aankopen doen zonder risico’s, dat is Xolt!