Fietsstoeltjes

Ben je op zoek naar een stevig fietsstoeltje? Met de kinderzitjes van Xolt neem je jouw zoontje of dochter veilig en gemakkelijk mee op de fiets. Bevestig het fietsstoeltje aan de achterdrager, de zadelbuis, het frame of het stuur. Niet alle fietsstoeltjes kunnen hetzelfde gewicht hebben. Daar moet je vooraf dus goed over nadenken. Geef in het linkermenu ook al je andere voorkeuren aan en vind direct de ideale fietsstoel. Uiteraard zijn alle bekende merken vertegenwoordigd: Bobike, Yepp en Qibbel.Mocht je er niet uitkomen, welk kinderzitje het meest geschikt is voor jou en je kind, dan kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Ons team staat tijdens kantooruren voor je klaar.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hulp bij je keuze

Wat voor fietsstoeltje is geschikt voor jouw kind? Dat is afhankelijk van het gewicht van je zoon of dochter. Voorzitjes, ofwel fietsstoeltjes bevestigd aan het stuur of stuurpen, zijn voor de jongste kinderen bedoeld. Wanneer je kind 15 kilogram of zwaarder is, dan is het achterzitje echter een betere keuze. Let dan nog steeds goed op het gewicht van je zoon of dochter. Elk achterzitje heeft namelijk een maximaal gewicht dat het aankan. In het linkermenu kun je eenvoudig op gewicht zoeken. Heb je ook een voorkeur voor kleur of merk? Geef dit aan in het linkermenu en vind direct alle geschikte fietsstoeltjes.

Wel of geen bevestigingsmateriaal

Niet alle fietsstoeltjes worden met bevestigingsmateriaal geleverd. Let daar goed op. In onze webshop wordt bij kinderzitjes aangegeven of een bevestigingsset inclusief is. Wanneer dit niet het geval is, dan valt deze eenvoudig bij te bestellen. Ook kun je jouw voorzitje uitbreiden met een windscherm.

Stylingsets

Het merk Qibbel geeft jou de vrijheid bij het stylen van het fietsstoeltje. Zowel voor de voorzitjes, achterzitjes en de windschermen vind je bij Xolt meerdere leuke stylingsets. Vele van deze sets passen qua stijl erg goed bij onze fietstassen en fietsmanden.

Service van Xolt

Bij Xolt ben je verzekerd van een uitstekende service. Bestel je een nieuw fietsstoeltje in onze webshop, maar ben je er niet tevreden over? Dan kun je deze gewoon weer terug sturen. Na aflevering krijg je van Xolt namelijk 30 dagen de tijd om zonder opgave van reden je aankoop ongedaan te maken. Bekijk voor meer informatie en de voorwaarden ons retourneerbeleid. Aankopen doen zonder risico’s, dat is Xolt!