Enkele fietstassen

Ben je op zoek naar een enkele fietstas? Bij Xolt vind je een ruim en divers assortiment enkele fietstassen. Een enkele fietstas is erg praktisch. Deze zijn namelijk vrijwel altijd afneembaar, waardoor de tas veel meer is dan een “gewone fietstas”. Ga je bijvoorbeeld boodschappen doen? Gebruik de afneembare fietstas dan als boodschappentas en bevestig deze daarna weer eenvoudig aanje bagagedrager. Erg handig!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kleuren en designs

In onze webshop vind je afneembare fietstassen in hippe en klassieke designs. Kies de Polka Dot collectie van Newlooxs. Of wil je liever een designs van de toonaangevende fietstassenfabrikant Basil? Bij Xolt zijn je mogelijkheden eindeloos. Is blauw jouw lievelingskleur? Of rood? Selecteer in het linkermenu jouw favoriete kleur en vind direct alle fietstassen in de betreffende kleur.

Modellen enkele fietstas

Bij Xolt heb je keuze uit vele modellen enkele fietstassen. Van modellen die met name praktisch en functioneel zijn tot aan modellen die juist vooral stijlvol en elegant zijn. Uiteraard zijn de meeste enkele fietstassen van Xolt functioneel én stijlvol. Bekijk bijvoorbeeld onze handtassen en schoudertassen die gemakkelijk op de bagagedrager bevestigd kunnen worden.

Heb je vragen over een specifieke fietstas of over ons assortiment? Heb je hulp nodig bij je zoektocht naar de voor jou perfecte fietstas? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de telefoon of e-mail.