Stuurtassen

Ben je op zoek naar een praktische stuurtas? In de webshop van Xolt vind je een ruim en divers assortiment aan stuurtassen. Deze fietstassen zijn erg praktisch. Bevestig ze eenvoudig aan de voorkant van je stuur. Met een stuurtas kun je nog meer bagage vervoeren. Ook kun je de stuurtas als alternatief voor de gewone fietstas gebruiken. De maximale inhoud van een stuurtas kan sterk verschillen. Ga eerst goed na wat jouw exacte wensen zijn en kies vervolgens de voor jou perfecte stuurtas.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stuurtasmerken

In onze webshop vind je stuurtassen van bekende merken zoals Basil, ABUS en New Looxs. Deze fietstasfabrikanten hebben verschillende praktische en stijlvolle collecties uitgebracht. Kies voor een mooie New Looxs Umbrië stuurtas of ga voor de populaire Basil Mali stuurtas. De beste stuurfietsen vindt je bij Xolt. Vele stuurtassen beschikken tevens over een schouderriem. De tassen zijn dus uitstekend te gebruiken als schoudertas. Praktisch en stijlvol!

Heb je nog vragen over een specifieke stuurtas? Twijfel je tussen een aantal modellen of designs? Of heb je eventuele op- of aanmerkingen over ons assortiment? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de e-mail of de chat.