Kinderfietsen

Ben je op zoek naar een mooie kinderfiets voor je zoon of dochter? Op xolt.nl vind je de beste jongensfietsen en meisjesfietsen in populaire kinderthema’s. Voor alle leeftijden kun je terecht in de webshop van Xolt. Met of zonder zijwieltjes, wel of geen duwstang. Selecteer al je voorkeuren in het linkermenu en vind meteen alle geschikte kinderfietsen voor je zoon of dochter.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Populaire kinderthema’s

Zijn je kinderen dol op Spiderman of houden ze meer van Minnie Mouse of Cars? De jongensfietsen en meisjesfietsen van Xolt zijn gedecoreerd met de populairste kinderthema’s. Gegarandeerd dat je zoon of dochter een leuk thema in onze webshop vindt.

Beschikbare wielmaten

Bij Xolt heb je een uitgebreide keuze in wielmaten. Zodoende vind je voor elke leeftijd en lengte een passende fiets. Met een 10 inch fiets leren de jongste kinderen omgaan met een fiets. Uiteraard zijn deze fietsen voorzien van zijwielen. Wel zo veilig. Voor de oudere kinderen zijn onze 24 inch en 26 inch kinderfietsen uitermate geschikt. Is de kinderfiets nog te vroeg? Bekijk dan ook onze loopfietsen.

Heb je nog vragen over een specifieke jongens- of meisjesfiets? Twijfel je tussen meerdere wielmaten? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Via de telefoon, e-mail of de chat helpen ze je graag verder. Ook voor opmerkingen of aanmerkingen kun je ons via deze kanalen bereiken.