Fietshelmen

Heb je een stevige fietshelm nodig? Bescherm jezelf en je kinderen optimaal met een veilige fietshelm van Xolt. In ons assortiment vind je fietshelmen voor zowel kinderen als volwassenen in klassieke en moderne designs. Ook voor de liefhebbers van BMX en/of MTB fietsen hebben we helmen in overvloed. Uiteraard zijn de fietshelmen leverbaar in de gangbare maten. Selecteer in het linkermenu al je voorkeuren en vind direct een overzicht van alle voor jou geschikte fietshelmen. Wil je ook een bijpassende fietsbril kopen? Kijk dan ook eens bij onze fietsbrillen. Kom je er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice, via e-mail, chat of telefoon. Het team staat tijdens kantooruren voor je klaar.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderhelmen

Wil je voor je zoontje of dochter een fietshelm kopen? Dankzij de kinderhelmen van Xolt zijn je kinderen stukken beter beschermd bij eventuele ongevallen. Bij Xolt vind je fietshelmen voor zowel meisjes als jongens in verschillende maten en vele leuke designs. Dankzij Xolt gaan je kinderen stijlvol en veilig de weg op.

Type fietshelmen

Ook voor volwassenen vind je bij Xolt de beste fietshelmen. Voor zowel de “casual” fietsers als de professionele wielrenners, mountainbikers en BMX’ers hebben wij een uitgebreid assortiment aan scherp geprijsde fietshelmen. Racefietshelmen, MTB helmen en BMX helmen, maar ook Speed Pedelec helmen bestel je eenvoudig online in de webshop van Xolt.

Verschillende maten

Essentieel bij het uitzoeken van de juiste fietshelm is de maat. Deze achterhaal je eenvoudig met behulp van een meetlint. Meet je hoofdomtrek door de meetlint over de plek twee centimeter boven je wenkbrauwen én de achterkant van je schedel te leggen. Als je het lint goed hebt geplaatst, dan loopt deze net boven je beide oren. Bij Xolt gebruiken we de volgende hoofdomtrek – fietshelm richtlijnen:

52 t/m 53 cm: XXS

53 t/m 54 cm: XS

55 t/m 56 cm: S

57 t/m 58 cm: M

59 t/m 60 cm: L

61 t/m 62 cm: XL

63 cm of groter: XXL

Heb je behoefte aan hulp bij je keuze voor de meest geschikte fietshelm? Of heb je nog een vraag over een specifieke helm? Mail of bel dan met onze deskundige klantenservice. Zij staan je graag te woord.