Fietskratten

Wil je graag een hippe fietskrat kopen? Fietskratten zijn op dit moment erg populair. Geen wonder, ze zijn gemakkelijk op de voordrager van de transportfiets te plaatsen en bieden een hoop ruimte. Daarnaast hebben ze ook een erg leuke uitstraling. Bij Xolt kun je terecht voor een ruim en divers assortiment aan stevige kunststoffen fietskratten. Uiteraard van bekende merken zoals, Basil en New Looxs. Kies uit verschillende formaten en kleuren. Geef je voorkeuren aan in het linkermenu en bestel vandaag nog je eigen fietskrat.

Bevestiging

De fietskrat kun je eenvoudig bevestigen op je fiets. Voorwaarde is wel dat je over een voordrager beschikt. Vervolgens kun je met tiewraps de krat aan de voordrager monteren. Het is aan te bevelen om dit op meerdere plaatsen tussen de fietskrat en voordrager te doen. Zodoende zorg je voor een stevige constructie.

Verschillende formaten

De Basil fietskratten in onze webshop variëren in grootte. De kleinere kratten met een inhoud van 25 liter zijn uitermate geschikt voor de jongere fietsers onder ons. De 50 liter fietskrat is bedoeld voor diegene die wat meer bagage willen vervoeren.

Korte levertijd

Bij Xolt, jouw online warenhuis, ben je verzekerd van een snelle levering. Bestel je onze fietskratten op werkdagen voor 16.00 uur? Dan heb je deze in de meeste gevallen al de volgende werkdag in huis. Bij ons betaal je overigens geen verzendkosten voor bestellingen van € 20,- of meer. Dit houdt in dat je voor de verzending van jouw fietskrat veelal niets hoeft te betalen.

Heb je nog een vraag over een specifieke fietskrat? Of heb je behoefte aan hulp bij je zoektocht naar de voor jou ideale fietskrat? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Via de telefoon, e-mail of de chat kun je ons gemakkelijk bereiken. Ook voor eventuele opmerkingen over onze fietskratten kun je ons via deze kanalen benaderen.