GMG Yepp fietsstoeltjes

Wil je een GMG Yepp fietsstoeltje kopen? De voorzitjes en achterzitjes van Yepp behoren tot de meest verkochte kinderzitjes van Nederland. Niet vreemd, want de zitjes hebben een veilige, stevige constructie als basis en zijn daarnaast mooi vormgegeven en behoren tegelijkertijd tot de meest comfortabele fietsstoelen in de markt. Zowel voor de ouders als de kinderen zijn de stoeltjes een betrouwbare keuze. Zoek je een fietsstoeltje voor bevestiging aan het stuur of wil je juist een achterzitje bestellen? Geef in het linkermenu je voorkeur aan en vind direct een overzicht van alle Yepp fietsstoeltjes geschikt voor jouw zoon of dochter.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Award winnende fietsstoeltjes

De fietsstoeltjes van Yepp hebben in de loop der jaren meerdere awards en prijzen gewonnen. Zo sleepte het bedrijf onder meer een Red Dot Design Award en een Fietsinnovatie Award in de wacht. De jury’s waren onder de indruk van de combinatie van design en veiligheid van de verschillende fietsstoelmodellen.

Veiligheid

Vanwege de gewonnen awards zal het je niet verbazen dat de Yepp fietsstoeltjes voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN 14344 en eveneens over het Amerikaanse ASTM-keurmerk beschikken. De voor- en achterzitjes zijn uiteraard voorzien van betrouwbare veiligheidsgordels. Zo voorkom je dat je dochter of zoontje uit de stoel valt bij een plotselinge remactie of op het onvermijdelijke moment dat hij of zij in slaap valt. Dankzij de beschermende voetsteuntjes die aan de meest Yepp fietsstoeltjes zijn bevestigd, hoef jij je ook geen zorgen meer te maken over voetjes die in het wiel komen. Een geruststellende gedachte.

Twijfel je nog tussen enkele Yepp fietsstoelmodellen van GMG? Heb je nog een vraag over een specifieke fietsstoel of over ons assortiment? Stel ze gerust aan onze deskundige klantenservice. Per e-mail, telefoon of de chat staan we je graag te woord.