Houten Loopfietsen

Wil je een houten loopfiets kopen? Op xolt.nl vind je een ruim en divers assortiment aan houten loopfietsen. Het houten frame geeft de loopfiets een mooi authentiek karakter. Je kinderen leren op deze stijlvolle loopfietsen spelenderwijs hun evenwicht en motorische vaardigheden ontwikkelen. In ons assortiment vind je houten loopfietsen voor kinderen vanaf 1 jaar. De vierwielers bieden meer stabiliteit en zijn daardoor ideaal voor de jongste peuters. De loopscooters met 12 inch wielen zijn geschikt voor de oudere peuters. Xolt heeft voor elke peuter een prachtige houten loopfiets.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Loopfiets Merken

In onze webshop vind je loopfietsen van de bekende merken. Denk aan Yipeeh, Simply for Kids of Woezel en Pip. Uiteraard vind je bij Xolt ook de populaire Puky loopfietsen. Vele van onze fietsen zijn gedecoreerd met allerlei stoere en vrolijke thema’s zoals Cars of Frozen. Selecteer in het linkermenu het merk van je voorkeur en vind direct alle daarbij horende houten loopfietsen.

Heb je nog vragen over een specifieke loopfiets? Heb je hulp nodig bij je zoektocht naar de juiste loopfiets? Of heb je eventuele opmerkingen die je aan ons wilt doorgeven? Neem dan contact met onze klantenservice op. Via de telefoon, e-mail of de chat kun je ons eenvoudig bereiken.