Dekbedovertrekken

Ben je op zoek naar een nieuw dekbedovertrek? Bij Xolt, jouw online warenhuis, vind je een ruim en divers assortiment dekbedovertrekken, passend voor alle gangbare eenpersoons en tweepersoons dekbedden. Ons beddengoed is afkomstig van stijlvolle merken zoals Sleeptime, Walra en Primaviera Deluxe. Heb je een voorkeur voor een katoenen dekbedovertrek, of wil je juist een dekbedovertrek van microvezel? Bij Xolt heb je een ruime keuze. Vind met behulp van onze handige filters snel en gemakkelijk het perfecte dekbedovertrek voor jou! Zoek je een dekbedovertrek voor je kinderen? Kijk dan bij onze kinderdekbedovertrekken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Beschikbare maten dekbedovertrekken

In onze webshop vind je dekbedovertrekken voor alle gangbare dekbedmaten. De eenpersoons dekbedovertrekken van 140x200 cm 140x220 cm zijn het meest gebruikelijk. Voor de tweepersoons dekbedovertrekken is dit de 200x220 cm en 240x220 cm maat. Ben je op zoek naar beddengoed voor de kinderkamer? Bekijk dan ook onze populaire kinderdekbedovertrekken.

Beddengoed merken

In ons slaapkamerassortiment vind je beddengoed van de bekende merken. Denk aan het stijlvolle Dreamhouse Bedding of het elegante Primaviera Deluxe. Maar ook de dekbedovertrekken en dekbedden van Sleeptime of Walra bestel je eenvoudig op xolt.nl

Bestelinformatie

Het meeste beddengoed in onze webshop heeft een levertijd van 1 tot 2 werkdagen. Wanneer je totale bestelling € 20,- of meer bedraagt, dan betaal je bij Xolt geen verzendkosten. Heb je nog vragen over een specifiek dekbedovertrek? Twijfel je tussen een aantal merken of maten? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Ook voor eventuele opmerkingen of aanmerkingen kun je ons via de genoemde kanalen benaderen.