In-ear a-JAYS Three Black Rubber

Normale prijs € 54,99 Speciale prijs € 46,70
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 340010
Eancode 7350033654859
Barcode 7350033654859
Merk Jays

Speciaal aan de JAYS

Er is nog nooit een meer betaalbare manier geweest om jezelf onder te dompelen in de wereld van de in-ear hoofdtelefoon, de a -Jays serie biedt je een luisterervaring die veruit superieur is aan die van de standaard oordopjes. Gebruik de JAYS met je mp3-speler of telefoon.

Een Tangle -Free , platte kabel

Neem de leiding over je koptelefoon! Stop met je zorgen te maken over verwarde kabels en slecht passende oorstukjes. De a -Jays serie barst van de product innovaties zoals de ontwikkelde , wirwar resistente , platte kabel en de oordopjes worden geleverd met maximaal vijf paar siliconen hoesjes ontworpen om je de best mogelijke oortelefoon pasvorm te geven.

Het is allen over de Rhythm

De a -Jays serie biedt een rijke, diepe basweergave en zal je helpen om je muziek helemaal opnieuw te ontdekken. De ritme secties in je favoriete muziek zullen worden opgeheven en een nieuwe impuls krijgen muziek is nog nooit zo leuk geweest.

Your Choice

Match je a- Jays serie aan je eigen budget, van het instapmodel een - JAYS One, de goed ingerichte 'Two ', tot aan de bovenkant van de range' Three', Het nummer zal de specificatie accessoire niveau, afwerking en geluidskwaliteit bepalen.

Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.