Inground trampolines

Wil je graag een inground trampoline kopen? Dan ben jij Xolt op de juiste plek. Wij beschikken over vele modellen inground trampolines van verschillende groottes en merken. Is de trampoline bedoeld voor jonge lichtgewichten of voor een gevorderde en vaak zwaardere trampolinespringer? Voor elke doelgroep vind je bij Xolt een geschikte trampoline. Gebruik de handige filters en vind direct de voor jou ideale inground trampoline. 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Voordelen van een inground trampoline

Inground trampolines hebben ten opzichte van trampolines op poten enkele grote voordelen. Allereerst ziet een inground trampoline er vaak mooier uit in de tuin wanneer deze goed is weggewerkt. Ook is een inground trampoline iets veiliger. Eventuele valpartijen zijn van een minder hoge hoogte. Tevens zullen je kinderen zich niet kunnen verstoppen onder de trampoline, wat enkele blessures zal voorkomen. Daarnaast is de opstap een stuk lager, waardoor de drempel om te springen eveneens lager zal worden.

Hoe in te graven

De meeste inground trampolines hebben poten van circa 20 cm. Omdat het noodzakelijk is dat de lucht onder de trampoline moet kunnen ontsnappen, zal ook de inground trampoline iets boven het maaiveld moeten staan. De poten van dergelijk trampolines dien je dus niet in te graven. Om voldoende stabiliteit voor deze poten te waarborgen, graaf je de kuil aan circa alle zijden 20 - 25 cm korter af dan de maat van de trampoline. Graaf vervolgens een komvormige kuil. Bij de betreffende inground trampoline wordt vaak aangegeven hoe diep de kuil precies dient te zijn.

Merken, kleuren en maten

Bij Xolt heb je keuze uit vele inground trampolines. Kies uit merken zoals Etan of Game on Sport en uit de verschillende designs. Heb je een voorkeur voor een ronde of een rechthoekige trampoline? En wat is de door jou gewenste diameter of diagonaal? Maak het duidelijk via de handige filters en vind alle voor jou geschikte inground trampolines.

Heb je nog een specifieke vraag? Of twijfel je tussen enkele trampolines? Laat het ons weten via de chat, e-mail of de telefoon. Wij helpen je graag!