Kenwood kMix Staafmixer Set 800W rood

  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 799259
Eancode 5011423190600
Barcode 5011423190600
Merk Kenwood

Breed inzetbaar in de keuken
Mixen kost geen enkele moeite met de rode Staafmixer kMix Triblade HDX754 van Kenwood. Deze nieuwe staafmixer is krachtiger dankzij de toename in vermogen, nog beter met één hand te bedienen en breed inzetbaar dankzij de uitgebreide set aan accessoires.

Totale controle bij bereidingen
U heeft met de Staafmixer kMix Triblade HDX754 van Kenwood, dankzij de krachtige 800 Watt motor, de revolutionaire Triblade techniek, de comfortabele eenhandsbediening en de 5 verschillende snelheden en pulse functie, altijd volledige controle op het mixproces.

De HDX754 bevat een uitgebreid accessoire pakket, bestaande uit een pureerstaaf met fijne en grove snijschijf, een Soup XL accessoire, voor het mengen van grote hoeveelheden, en een 0.5 liter hakmolen, ideaal voor sauzen en dips. Ook wordt een handig opbergsysteem meegeleverd, waarmee u de staafmixer netjes en stijlvol op het aanrecht kunt zetten.

Creatief koken
Ga aan de slag in uw keuken en probeer nieuwe recepten uit met de Staafmixer kMix Triblade HDX754. Of u nu een romige puree, een heerlijke dip bij de borrel of een verse soep wilt maken, met deze staafmixer is het allemaal mogelijk!

Kenwood kMix Staafmixer Set 800W rood HDX754RD
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.