KlikAanKlikUit ACDB-7000BC Draadloze deurbel + zender

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Artikelnummer: 388359

€ 34,95

Leverbaar, zie levertijd

Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Klanten beoordelen ons met een 9,1

Ruim 50.000 artikelen online

Productbeschrijving

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC Draadloze Deurbel Set voor bestaande drukknop

Met de KlikAanKlikUit ACDB-7000BC zal jij altijd de deurbel horen. Neem de draadloze deurbel eenvoudig mee naar locaties waar je de bel normaal gesproken niet goed zou horen. Of je nu in de garage, op zolder of in de keuken bent, jij zult geen bezoeker mislopen.

Eenvoudig te installeren

Installeer de ACDB-7000BC draadloze deurbel set eenvoudig en snel. Volg de draden van uw bestaande deurbel-drukknop naar de meterkast en haal deze los van de huidige installatie. Sluit de KlikAanKlikUit drukknop zender vervolgens aan op uw bestaande drukknop en plaats de deurbel (ontvanger) in een stopcontact.

Selecteer vervolgens een van de 5 melodieën en het gewenste volume niveau (4 niveaus). Nu kun je de draadloze deurbel op elke plek in huis horen.

Geluid & licht

De draadloze deurbel is bovendien uitgerust met een LED-indicator. Als de deurbel wordt geactiveerd, klinkt de geselecteerde melodie en gaat de LED-indicator ongeveer 35 seconden knipperen. Ideaal voor tijdens het stofzuigen of voor slechthorenden.

Uitbreiden

Deze set kun je ook uitbreiden met extra draadloze deurbellen, zoals de ACDB-7000C deurbel (stopcontact) of ACDB-6600C deurbel (batterij).

Daarnaast is het mogelijk om 4 zenders te koppelen aan de deurbel (ontvanger). Zo kun je meerdere drukknoppen (ACDB-7000A) plaatsen, dit is ideaal wanneer je huis meerdere ingangen heeft. Of je kunt de APIR-2150 bewegingsmelder of AMST-606 draadloze magneetcontact koppelen. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd of een raam/deur wordt geopend, zal de deurbel dan afgaan.

Per zender kun je bovendien een aparte melodie instellen, waardoor je kunt horen of iemand op de drukknop duwt, langs een bewegingsmelder loopt of er een deur/raam wordt geopend.

Specificaties
Eancode 8714792700865
Merk KlikAanKlikUit
Kleuren N/B
Extra kenmerken
  • Type stroomvoorziening deurbel Netstroom
  • Melodiën 5
  • Volumeniveaus 4
  • Afmetingen (HxBxD) Deurbel: 9,7 x 5,9 x 2,7 cm (excl. stekker), Drukknop: 5,0 x 9,1 x 2,9 cm
  • Inhoud verpakking Ingebouwde mini-zender inclusief batterij, Draadloze losse bel, Dubbelzijdige tape en schroeven, Handleiding
  • Frequentie Een-weg communicatie (433,92 MHz)
  • Toepassingsgebied Binnen
  • Voeding Deurbel: via stopcontact (AC 220V/50Hz), Drukknopzender: 1x 12V alkaline batterij (A23)
  • Product type Ontvanger, Zender
  • Zendbereik Binnenshuis tot 30m, buitenshuis tot 70m (optimale omstandigheden)

Genoeg gelezen, waar kan ik hem bestellen?

KlikAanKlikUit ACDB-7000BC Draadloze deurbel + zender

Leverbaar, zie levertijd

Levertijd 1 tot 3 werkdagen.

€ 34,95