Konus Richtkijker Konuspro AS-34 2-6x28

€ 213,10
Levertijd wordt berekend... Bezig met laden...
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 887762
Eancode 8002620071707
Barcode 8002620071707
Merk Konus

De Konus Richtkijker Konuspro AS-34 2-6x28 is een richtkijker uit de Konuspro serie welke ontwikkelt is voor het schieten op snelle doelen. Hij is hierdoor ideaal voor situaties waarbij snelheid en precisie belangrijk is.

De Konuspro AS-34 2-6x28 heeft een robuuste body van 34 mm en kan extreme omstandigheden aan, zo is hij geheel water, mist en schokbestendig. De montagerail is geïntegreerd in de richtkijker, deze is geschikt voor Weaver/Picatinny/.22 rails. Aan de voorzijde bevindt zich een geïntrigeerde waterpas, aan de beide zijkanten en aan de bovenzijde bevinden zich extra tri-rails voor het toevoegen van accessoires.

Het dradenkruis en de waterpas zijn verlicht, het dradenkruis is instelbaar in 5 verlichtingsniveau ’s in de kleuren blauw en rood. Hierdoor kunt u de Konuspro AS-34 2-6x28 ook gebruiken in omstandigheden met minder licht.

Toepassing Konus Richtkijker Konuspro AS-34 2-6x28

De Konus Richtkijker Konuspro AS-34 2-6x28 is een robuuste 34 mm richtkijker welke tegen een stootje kan en is geschikt voor het schieten op snelle doelen. Er bestaan 2 typen dradenkruizen, een first focal plane en een second focal plane dradenkruis. Bij een richtkijker met first focal Plane, verandert de grootte van het dradenkruis als u inzoomt. Het dradenkruis wordt dus groter als u inzoomt en kleiner bij uitzoomen. Bij een second focal plane richtkijker, vergroot het dradenkruis niet mee als u inzoomt, deze blijft dezelfde grootte houden. De Konus Richtkijker Konuspro AS-34 2-6x28 is voorzien van een second focal plane Mil-Dot dradenkruis.

Konus Richtkijker Konuspro AS-34 2-6x28
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.