Leifheit 51000 Dry&Clean Raamwasser op Accu

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Artikelnummer: 720903

€ 52,95

Direct leverbaar

Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Klanten beoordelen ons met een 9,1

Ruim 50.000 artikelen online

Productbeschrijving
Moeiteloos stralen schone vensters zonder strepen en zonder naar beneden druppelend vuil water: De Leifheit vensterzuiger Dry&Clean zorgt in het hele huis voor streepvrije oppervlakken, waarbij na afloop niet meer hoeft te worden gepoetst. Vensters, tegels, spiegels en douchecabines wissen en gewoon met de vensterzuiger afzuigen. De Dry&Clean presteert optimaal in elke positie: druppelvrij zuigt hij zelfs op horizontale oppervlakken en ondersteboven het water restloos van het venster af.

Voor lang gebruik zonder onderbreking zorgt de stand-byautomaat: pas bij contact met het venster schakelt de vensterzuiger van de stroomspaarstand over op maximale zuigkracht en heeft hierdoor met 35 minuten een extra lange looptijd; genoeg voor het reinigen van meer dan 100m² oppervlak. Zo gebeurt het ramen lappen in één keer.

Dankzij het kliksysteem kan de handige vensterzuiger heel eenvoudig met elk van de diverse Leifheit kliksysteemstelen worden verlengd. Daarmee is hij ook voor moeilijk bereikbare oppervlakken zoals hoge vensters, serres of dakvensters de ideale oplossing – gemakkelijk en zonder trap. Met de afzonderlijk verkrijgbare smalle trekmond (17 cm) is de vensterzuiger Dry&Clean in een handomdraai zelfs voor smalle ruiten of opgedeelde ruiten inzetbaar, voor stralend schone vensters in het hele huis – 100% een kwaliteitsproduct van Leifheit "made in Europe".

Moeiteloos streepvrije oppervlakken zonder druppels, zonder poetsen achteraf
Zuigt ook horizontale oppervlakken en ondersteboven af
Stand-byautomaat voor 35 minuten extra lange looptijd
Te combineren met stelen van het Leifheit kliksysteem
Specificaties
Eancode 4006501510006
Merk Leifheit
Kleuren N/B
Extra kenmerken N/B

Genoeg gelezen, waar kan ik hem bestellen?

Leifheit 51000 Dry&Clean Raamwasser op Accu

Direct leverbaar

Op werkdagen voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

€ 52,95