Micnova Multi Camera Harnas MQ-MSP07

Schrijf de eerste beoordeling over dit product

Artikelnummer: 888545

€ 65,95

Direct leverbaar

Op werkdagen voor 14:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

Gratis verzending

30 dagen bedenktijd

Klanten beoordelen ons met een 9,1

Ruim 50.000 artikelen online

Productbeschrijving

Het MQ-MSP07 camera harnas van Micnova is een handig hulpmiddel voor elke fotograaf. Dankzij het harnas is het eenvoudig om uw camera en accessoires de hele dag mee te dragen. De verstelbare banden zorgen voor een comfortabele bevestiging. Hierbij staat de veiligheid van uw camera en een hoog bedieningsgemak voorop. De camera bevindt zich ter hoogte van uw borst en zit door middel van robuuste metalen onderdelen bevestigd aan het harnas. Met één hand klikt u de camera in een fractie van een seconde los, waardoor u nooit meer te laat bent om mooie momenten te vereeuwigen. Ondanks het feit dat de camera nu is los geklikt van het handvat, blijft deze (indien gewenst) met het meegeleverde veiligheidskoord bevestigd aan het harnas. U kunt de camera hierdoor nog steeds vrij bewegen, maar de kans op vallen wordt zo tot een minimum beperkt.

Accessoires bevestigen

Naast de camera kunt u twee extra lenzen aan het MQ-MSP07 camera harnas bevestigen. Aan beide zijkanten bevindt zich een los te koppelen tasje voor uw lenzen. Ook voor beide tasjes wordt een veiligheidskoord meegeleverd. Mocht u gebruik willen maken van een statief, kunt u deze achterop het harnas vastmaken. Ter hoogte van uw borst bevindt zich een onzichtbaar vakje voor uw smartphone.

Toepassing MQ-MSP07 camera harnas

Het MQ-MSP07 camera harnas is essentieel voor fotografen die buiten de deur foto’s maken. Het draagt bij aan extra veiligheid op evenementen, bruiloften en in de natuur. Doordat het harnas op zes punten te verstellen is, past deze vrijwel altijd.

Specificaties
Eancode 4897040886307
Merk Benel Photo
Kleuren N/B
Extra kenmerken N/B

Genoeg gelezen, waar kan ik hem bestellen?

Micnova Multi Camera Harnas MQ-MSP07

Direct leverbaar

Op werkdagen voor 14:00 besteld = dezelfde dag verzonden.

€ 65,95