Micnova Multi Camera Harnas MQ-MSP07

€ 74,95
Levertijd wordt berekend... Bezig met laden...
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 888545
Eancode 4897040886307
Barcode 4897040886307
Merk Benèl

Het MQ-MSP07 camera harnas van Micnova is een handig hulpmiddel voor elke fotograaf. Dankzij het harnas is het eenvoudig om uw camera en accessoires de hele dag mee te dragen. De verstelbare banden zorgen voor een comfortabele bevestiging. Hierbij staat de veiligheid van uw camera en een hoog bedieningsgemak voorop. De camera bevindt zich ter hoogte van uw borst en zit door middel van robuuste metalen onderdelen bevestigd aan het harnas. Met één hand klikt u de camera in een fractie van een seconde los, waardoor u nooit meer te laat bent om mooie momenten te vereeuwigen. Ondanks het feit dat de camera nu is los geklikt van het handvat, blijft deze (indien gewenst) met het meegeleverde veiligheidskoord bevestigd aan het harnas. U kunt de camera hierdoor nog steeds vrij bewegen, maar de kans op vallen wordt zo tot een minimum beperkt.

Accessoires bevestigen

Naast de camera kunt u twee extra lenzen aan het MQ-MSP07 camera harnas bevestigen. Aan beide zijkanten bevindt zich een los te koppelen tasje voor uw lenzen. Ook voor beide tasjes wordt een veiligheidskoord meegeleverd. Mocht u gebruik willen maken van een statief, kunt u deze achterop het harnas vastmaken. Ter hoogte van uw borst bevindt zich een onzichtbaar vakje voor uw smartphone.

Toepassing MQ-MSP07 camera harnas

Het MQ-MSP07 camera harnas is essentieel voor fotografen die buiten de deur foto’s maken. Het draagt bij aan extra veiligheid op evenementen, bruiloften en in de natuur. Doordat het harnas op zes punten te verstellen is, past deze vrijwel altijd.

Micnova Multi Camera Harnas MQ-MSP07
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.