Optisan Litec R II 8x34 verrekijker

  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 899433
Eancode 4710970375751
Barcode 4710970375751
Merk Optisan

De Optisan verekijker Litec R II 8x34 is een kwalitatief hoogstaande verrekijker van het merk Optisan. Deze verrekijker is een robuuste open brug verrekijker welke tegen een stootje kan. De litec R II 8 x 34 is een nieuwe verbeterde versie van de Litec R 8x34.
De nieuwe versie heeft verbeterde prisma lenzen, bij de oude versie waren de lenzen gemaakt van BK7 glas. De nieuwe Litec R II heeft lenzen welke gemaakt zijn van het betere Bak-4 bariumkroonglas welke voorzien zijn van een dubbele coating. Deze verbeterde lenzen zorgen voor een nog helderder beeld en hogere lichtdoorlatendheid.

De litec R II 8x34 is voorzien van een groene meervoudige coating (ETE Microlux coating) en bevind zich in de IP7 waterproof klasse. Deze klasse betekend dat de verrekijker tegen incidentele blootstelling van water kan weerstaan, deze verrekijker is dus ook in de regen te gebruiken. De kijker is voorzien van twist-up oculairen, zo kan een brildrager ook met bril op door het oculair kijken. In het midden van de brug is de verrekijker voorzien van een ¼ aansluiting zodat u middels een verrekijker statief adapter de verrekijker op een statief kunt plaatsen. 

Toepassing Litec R II 8x34

Deze verrekijker is ideaal voor de vogel- of natuurliefhebber. Het is een handzaam model met uitstekend helder beeld. Het robuuste model kan tegen een stootje en is ook in de regen te gebruiken.

 

Optisan Litec R II 8x34 dakkant verrekijker
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.