Princess Dinner4All Grill voor 2 Personen

Normale prijs € 126,94 Speciale prijs € 107,90
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 385142
Eancode 8712836308312
Barcode 8712836308312
Merk Princess
Dinner 4 All 2 Personen
Samen en toch individueel koken aan tafel Bijzondere en unieke manier om samen feestelijk te dineren Bepaal zelf je gerecht en recept, geen vermenging van smaken Dinner4All 2 Persons is een nieuwe, unieke manier om met elkaar te dineren: gezellig samen en toch individueel! Deze set bestaat uit 2 aardewerk borden met elk een eigen bakplaat: bereid je gerecht op je eigen, persoonlijke manier. Het aardewerk bord is uitneembaar en vaatwasmachinebestendig. De grillplaat is voorzien van een antiaanbaklaag en eenvoudig te reinigen.

Samen en toch individueel koken aan tafel
Bijzondere en unieke manier om samen feestelijk te dineren. Bepaal zelf je gerecht en recept, geen vermenging van smaken.

Gemakkelijk schoon te maken!
Het aardewerk bord is uitneembaar en vaatwasmachinebestendig. De bakplaten zijn voorzien van een
antiaanbaklaag en daardoor zeer gemakkelijk schoon te maken. Tevens is geen boter of olie nodig, dus een light bereiding!

Alles binnen handbereik!
In het midden kunnen de ingrediënten geplaatst worden op de aardewerk serveerschaal. Deze centrale unit bevat een afneembare, vaatwasmachinebestendige serveerschaal en een 4-voudige stekkerdoos. Makkelijk en veilig!

Vermogen 250 W Geschikt voor2 personen Aardewerk borden Anti-aanbaklaag Verwijderbare platen Model Rond KleurZwart Vaatwasserbestendige aardewerk borden
Princess
Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.