QPAD QH-90 Pro Gaming Hi-Fi Headset - Black - Closed cups

Normale prijs € 114,99 Speciale prijs € 97,70
  • 30 dagen bedenktijd
  • Scherpe prijzen
  • Betaal achteraf

Omschrijving
Art.nr. 408846
Eancode 7350020291890
Barcode 7350020291890
Merk Qpad
QPAD|QH-90 Pro Gaming Hi-Fi Headset - Black - Closed cups
Er is niets beter dan met een fantastisch gevoel een diepe duik nemen in de wereld van je favoriete spel. Gaming is niet alleen een kwestie van de graphics, maar ook een audiovisuele ervaring, en veel spelers zullen zelfs beweren dat het geluid eigenlijk een belangrijkere rol heeft dan de graphics in het spel.
Veel spelers richten zich te veel op de visuele aspecten van een spel, maar alles wat met geluid te maken heeft vergeten ze. Je ontneemt jezelf een groot deel van de magie die je makkelijk wordt gemaakt door Game Studios en producenten. QPAD is ervan overtuigd dat het geluid van de QPAD QH-90 je een volledige game-ervaring geeft.
Als je effectief kunt communiceren en kunt luisteren cre�ert dit een voordeel tegen over je concurrenten. Meer en meer spelers maken gebruik van de soundscape, waardoor je je vijanden hoort aankomen en weet waar je vijanden op de loer liggen. Het geluid geeft vaak essenti�le informatie bij de beslissing hoe te handelen en te reageren in het spel.
Met de hifi-prestaties van de nieuwe QPAD QH-90 zal dit een wereld voor je openen met magische klanken die een groot voordeel kunnen zijn in veel games. De QH-90 beschikt niet alleen over een oortelefoon, maar ook over een premium microfoon.
De QH-90 is uitgerust met gesloten schelpen, die het geluid van bijvoorbeeld mensen om je heen afneemt waardoor jij je volledig kunt concentreren op het spel. De QPAD QH-90 produceert een krachtige bas en scherpe heldere hoge tonen.

Kenmerken:

Schrijf uw eigen review over dit product
Hoe schrijf je een goede review?

RICHTLIJNEN VOOR EEN REVIEW

Xolt hoort natuurlijk graag wat je mening is over het product wat je bij ons hebt gekocht. Bij het achterlaten van een beoordeling gelden de volgende richtlijnen voor een goede review:

  • Probeer twee tot vijf zinnen te gebruiken om je mening over het product te geven waarin je je ervaring weergeeft.
  • Onderbouw je mening bij voorkeur met feiten.
  • Schrijf in begrijpelijk en verzorgd Nederlands.
  • Aanstootgevend en kwetsend taalgebruik wordt niet geaccepteerd. Hetzelfde geldt voor kritiek op andere beoordelingen of beoordelaars.
  • Zorg dat je geen persoonlijke informatie zoals je email adres of telefoonnummer opneemt in je beoordeling.
  • In beoordelingen mogen geen advertenties, prijzen of verwijzingen naar andere artikelen, aanbiedingen of websites staan.