Rechthoekige trampolines

Ben je op zoek naar een rechthoekige trampoline? Zoek niet verder! Xolt beschikt over een groot assortiment aan scherp geprijsde rechthoekige trampolines. Van eenvoudige trampolines voor de kleintjes tot aan semiprofessionele modellen voor de gevorderde trampolinespringer. Kies uit verschillende groottes, merken en kleuren. Heb je hulp nodig bij je zoektocht? Maak het jezelf gemakkelijk door gebruik te maken van de filters en vind vandaag nog de voor jou perfecte trampoline.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een rechthoekige trampoline?

Wanneer kies je voor een rechthoekige trampoline? De rechthoekige trampoline is voor vele tuinen de meest praktische optie. De rechthoekige vorm zorgt vaak voor een efficiënter gebruik van de ruimte. Rechthoekige trampolines hebben ook een ander springeffect dan ronde trampolines. Ronde trampolines hebben meer de neiging om de trampolinespringer naar het midden te duwen. Rechthoekige trampolines houden je meer op dezelfde plek. Professionele trampolinespringers gebruiken daarom vrijwel altijd de rechthoekige trampoline.

Extra opties

Kies je voor een complete trampolineset inclusief veiligheidsnet en eventueel een ladder? Of heb je geen extra opties nodig? Je kunt vele kanten op met een (rechthoekige) trampoline. Denk daarom vooraf goed na wat je precies wil. Met een veiligheidsnet voorkom je dat je kinderen naast de trampoline terecht komen. Maar dit is vaak overbodig als de gebruiker een gevorderde trampolinespringer betreft. Ook kun je er voor kiezen om de trampoline in te graven. Deze inground trampolines zien er erg fraai en mooi afgewerkt uit. Ze vormen echt een geheel met de tuin. Andere opties die je hebt, betreffen de grootte van de trampoline, de kleur en het merk. Xolt beschikt over bekende trampolinemerken zoals Etan en Game on Sport.

Heb je nog vragen over een specifieke rechthoekige trampoline? Twijfel je tussen bepaalde groottes of merken? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Via de telefoon, de mail of de chat helpen ze je graag verder.