Rieten fietsmanden

Ben je op zoek naar een rieten fietsmand? Xolt beschikt over een ruim en divers assortiment aan fietsmanden van riet. De traditionele ogende rieten fietsmand is stevig, eenvoudig op de fiets te monteren en in de meeste gevallen ook afneembaar. De fietsmand is behalve praktisch ook zeer stijlvol. Het geeft je fiets een hippe retro look. Met een rieten fietsmand van Xolt vervoer je op een veilige en stijlvolle wijze je bagage.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ruime keuze

In onze webshop vind je vele rieten fietsmanden. Kies uit bakkersmanden of fietsmanden met een ovale of rechthoekige vorm. Of wil je graag een rieten hondenfietsmand kopen? Het is allemaal mogelijk op xolt.nl. Heb je ook specifieke wensen als het gaat om de grootte van de fietsmand? Of waar op de fiets de mand bevestigd dient te worden? Geef in het linkermenu al je voorkeuren aan en vind direct de voor jou geschikte rieten fietsmanden.

Rotan / rattan & riet

Rotan is een liaanachtige plantensoort dat groeit in het tropische regenwoud. Riet is afkomstig van een waterplant. Wanneer men echter spreekt van riet voor het maken van fietsmanden, dan gaat het vrijwel altijd om pitriet. Pitriet is het binnenste van een rotan stengel en staat bekend om zijn goede buigbare eigenschappen. Ideaal om fietsmanden mee te vlechten.

Korte levertijd

Bij Xolt worden je rieten fietsmanden snel afgeleverd. Bestel je de fietsmand voor 16.00 uur? Dan heb je deze vaak de volgende werkdag al in huis. Bij Xolt betaal je voor bestellingen van € 20,- of meer geen verzendkosten. Voor de verzending van vrijwel al onze fietsmanden betaal je dus helemaal niets.

Heb je nog vragen over ons assortiment of een specifieke rieten fietsmand? Twijfel je tussen enkele modellen en heb je behoefte aan advies? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Via de telefoon en e-mail kun je ons gemakkelijk bereiken.