Beschermhoezen

Met een goede beschermhoes genieten je kinderen veel langer van dezelfde trampoline. Trampolines staan vaak buiten en worden daardoor veelvuldig blootgesteld aan regen en wind. Beschermhoezen kunnen je trampoline hier tegen beschermen. Is je trampoline voorzien van een veiligheidsnet? Dan zal een beschermhoes niet op de trampoline passen. Voor vragen en advies kun je altijd bellen met onze klantenservice. Zij staan je deskundig te woord.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Waarom een trampoline beschermhoes?

Een trampoline beschermhoes biedt naast weeromstandigheden zoals wind en regen ook bescherming tegen vuil, bladeren en vogelpoep. De trampoline blijft hierdoor beter bestand tegen schade en er kan na een regenbui weer direct op gesprongen worden. Doordat de hoes waterdicht is kan de trampoline ook in de winter in de tuin blijven staan. In het voorjaar kun je dan direct de trampoline weer in gebruik nemen.

Modellen en maten beschermhoezen

Xolt heeft beschermhoezen voor ronde, rechthoekige en ovale trampolines in alle denkbare maten. De trampoline beschermhoes wordt door middel van haken en elastieken over het springdoek en randkussen heen gespannen waardoor de hoes goed op zijn plaats blijft zitten. Voor de juiste trampoline afdekhoes maat meet je van buitenkant frame tot buitenkant frame.

Materiaal beschermhoes

De trampoline beschermhoezen bij Xolt zijn gemaakt van duurzaam materiaal zoals PVC en PE. Hierdoor blijft de trampoline goed beschermd en kun je nog jaren op de trampoline springen. Heb je nog een specifieke vraag over de meest geschikte beschermhoes voor jouw trampoline? Laat het ons weten, we helpen je graag!