Trampolineranden

Heb je een nieuwe trampolinerand nodig? De trampolinerand of het randkussen is een belangrijk onderdeel van de trampoline. Het beschermt de trampoline veren tegen blootstelling aan te veel weer en wind én de trampolinespringer tegen een pijnlijke val tussen de veren. Een leuke beschermrand maakt je trampoline daarnaast mooier. Heb je hulp nodig bij je keuze voor een geschikte trampoline beschermrand? Onze klantenservice zit voor je klaar.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom een trampolinerand?

Tijdens het druk heen en weer springen op een trampoline is de kans best groot dat de kinderen tussen de harde trampolineveren terecht komen of hard op de rand vallen. Om dit te voorkomen is het raadzaam om een trampolinerand aan te schaffen zodat de val gedempt wordt. De trampolinerand is gevuld met een zacht materiaal en ze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Trampolineranden in vele kleuren en maten

Op Xolt.nl vind je een ruime keuze randkussens in verschillende kleuren en designs zodat er altijd wel eentje bij zit die bij je tuin past. De juiste maat van het trampolinekussen bepaal je door het meten van de diameter van de gehele trampoline, dit is inclusief het frame. Heb je bijvoorbeeld een trampoline met een diameter van 244 cm, dan is de trampoline rand 244 hier geschikt voor.

Heb je nog vragen over de grootte of dikte van trampolineranden of andere vragen? Laat het ons weten via de chat, e-mail of telefoon. We helpen je graag verder.