Springmat

Is de springmat van je trampoline aan vervanging toe? Je hoeft niet meteen een nieuwe trampoline te kopen. Vervang eenvoudig je springmat of springdoek op xolt.nl. Bereken zorgvuldig de diameter van het stalen frame van je trampoline. Houd bij je zoektocht naar de juiste springmat rekening met de ruimte die de springveren nodig hebben. Voor vragen en advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wanneer moet je de springmat vervangen?

Zitten er gaatjes, gaten of zelfs scheuren in de trampoline springmat? De mat zal uiteindelijk scheuren als er teveel druk op het zwakke punt komt. Het is dan verstandig om de springmat te vervangen om blessures en letsel bij de trampoline springers te voorkomen.

Tips voor het bepalen van de goede maat springmat

  • Zorg ervoor dat je absoluut de goede afmeting voor de nieuwe springmat gebruikt. Een centimeter verschil kan al zorgen dat de trampoline niet goed meer functioneert.
  • Als je niet meer weet welke maat jouw trampoline heeft, meet dan de diameter van het frame. Dit meet je door van het staalwerk naar het staalwerk aan de overkant te meten.
  • Tel vervolgens het aantal veren zodat je zeker weet dat je de goede maat te pakken hebt.

Heb je ook nieuwe springveren nodig? Deze kun je ook bij Xolt vinden. Twijfel je over de goede maat van de springmat of heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij helpen jou graag verder!