Veiligheidsnetten

Wil je jouw trampoline voorzien van een veiligheidsnet? Verlaag het risico op blessures met een veiligheidsnet van Xolt. Een veiligheidsnet voorkomt dat je kinderen naast de trampoline vallen. Veilig voor je kinderen en beter voor je gemoedsrust. Op xolt.nl vind je veiligheidsnetten voor ronde en ovale trampolines in meerdere maten. Heb jij nog specifieke vragen? Stel ze aan onze klantenservice. Zij staan je vriendelijk en deskundig te woord.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waarom een veiligheidsnet?

Een veiligheidsnet maakt het trampoline springen een stuk veiliger. Kinderen vallen niet van de trampoline en ook biedt het ze de mogelijkheid om met een bal te spelen. Als de trampoline op een stenen ondergrond staat of naast een muur is het zeker aan te raden een veiligheidsnet te gebruiken om verwondingen te voorkomen. Veiligheid boven alles!

Merk, model en maat

De trampoline veiligheidsnetten worden geleverd inclusief palen om het net te bevestigen. Daarom zijn de veiligheidsnetten meestal merk gebonden en specifiek geschikt voor bepaalde modellen. Heb je nog vragen over welk veiligheidsnet voor jouw trampoline de beste keus is? Laat het ons weten via de chat, e-mail of de telefoon. We helpen je graag!