Trampolines

Zijn je kinderen dol op trampoline springen? Met de trampolines van Xolt verschaf jij je kinderen van uren speelplezier en gezonde lichaamsbeweging. Kies uit de vele modellen, kleuren en merken. Dient de trampoline te zijn voorzien van een veiligheidsnet? Wil je een ingegraven trampoline in je tuin? Bij Xolt zijn je mogelijkheden eindeloos. Weet je niet welke trampoline voor jou het meest geschikt is? Lees dan de tips onderaan deze pagina. Weet je wel welke eigenschappen jouw ideale trampoline heeft? Geef dit dan aan via de handige filters en vind meteen alle voor jou geschikte trampolines.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke trampoline is geschikt voor jou?

Als je zonder enige voorbereiding op zoek gaat naar een trampoline, dan kan het aanbod aan trampolines erg overweldigend overkomen. Je mogelijkheden zijn enorm. Net als het aantal afwegingen dat je dient te maken. Daarom wil Xolt je graag helpen bij je zoektocht. Stel jezelf de volgende vragen:

Wil je een inground trampoline of een trampoline op poten?

De meeste mensen vinden een inground trampoline mooier. Voorwaarde is wel dat deze goed is weg gewerkt bij de installatie. Inground trampolines zijn tegelijkertijd iets veiliger, omdat eventuele valpartijen van een lagere hoogte zijn. Een trampoline op poten is daarentegen flexibeler. Deze kun je gemakkelijker verplaatsen en is tevens eenvoudiger te installeren.

Dient de trampoline ook een veiligheidsnet te bevatten?

Met een veiligheidsnet voorkom je de meeste valpartijen. Als de trampoline vooral gebruikt zal worden door jonge kinderen of door beginnende trampolinespringers, dan kan een veiligheidsnet een hoge toegevoegde waarde hebben.

Zoek je een rechthoekige of een ronde trampoline?

Ronde trampolines duwen de trampolinespringer meer naar binnen. Ze voorkomen daardoor ook meer dat je naast de trampoline terecht komt. Bij rechthoekige trampolines blijf je meer op dezelfde plek. Professionele trampolinespringers kiezen vrijwel altijd voor een rechthoekige trampoline.

Hoe belangrijk is de kwaliteit van de trampoline?

Alle trampolines verkrijgbaar bij Xolt zijn van een uitstekende kwaliteit, maar uiteraard zijn er nog kwaliteitsverschillen tussen alle trampolines. Over het algemeen geldt dat duurdere trampolines van een hogere kwaliteit zijn. Het is echter niet zo dat je altijd een trampoline van de hoogste kwaliteit nodig hebt. Hoe intensief zal de trampoline worden gebruikt? Hoe professioneel is de trampolinespringer? Dergelijke factoren spelen een rol bij je keuze voor een bepaalde kwaliteitsklasse.

Hoeveel ruimte heb je beschikbaar voor de trampoline?

Op een grotere trampoline kunnen meer personen tegelijkertijd spelen. Ook neemt de kans af dat je naast de trampoline terecht komt op een grotere trampoline.

Wanneer je voor jezelf al deze vragen hebt beantwoord, maak dan gebruik van de handige filters. Zodoende vind je eenvoudig alle voor jou geschikte trampolines.

Heb je nog een vraag over een specifieke trampoline? Twijfel je nog tussen een aantal modellen? Je kunt altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Via de telefoon en e-mail helpen ze je graag verder.