Spotting scopes

Spotting scope kopen

Een spotting scope is een fantastisch instrument wanneer u toe bent aan de volgende stap in het vogelspotten of het observeren van de natuur in het algemeen. Met een spotting scope ziet u veel meer details van vogels of andere dieren in vergelijking met een normale verrekijker. Geniet van prachtige vogels zoals buizerds en de kiekedief, maar dus ook van andere dieren die vrij in het wild lopen, zoals vossen en herten. Misschien spot je wel een wolf, die sinds kort weer in Nederland lijkt voor te komen. Ook voor rustigere dagen waarop je wil genieten van bloemen of insecten zijn er mooie scopes verkrijgbaar.

U kunt deze kijkers dus zien als een professionele uitvoering van een klassieke verrekijker. En omdat u er zoveel meer details mee kunt zien en het bereik groter is, raden wij aan om ook eens naar een statief te kijken. Op die manier haalt u het maximale uit uw aankoop en houdt u bovendien een extra hand vrij om bijvoorbeeld aantekeningen te maken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Assortiment

We hebben spotting scopes in diverse uitvoeringen; van een eenvoudige scope tot een professionele scope die je zelfs kunt koppelen met een app op je smartphone. Wij bieden al scopes vanaf € 60,00, maar er zijn ook zeer luxe uitvoeringen voor de professional, waar je je maandsalaris wel aan kan besteden. Bekijk het assortiment hieronder in alle rust. Heb je extra hulp nodig? Bel of mail dan even met ons; we voorzien je graag van een stukje eerlijk advies.

De meeste spotters zijn van sterk en duurzaam materiaal. De lenzen beschadigen dus niet snel, waardoor de levensduur van dit product zeer lang is. Een investering die het geld meer dan waard is, als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt.