Spotting scopes

Spotting scope kopen

Een spotting scope is een fantastisch instrument wanneer je toe bent aan de volgende stap in het vogelspotten of het observeren van de natuur in het algemeen. Met een spotting scope zie je veel meer details van vogels of andere dieren in vergelijking met een normale verrekijker. Geniet van prachtige vogels zoals buizerds en de kiekedief, maar dus ook van andere dieren die vrij in het wild lopen, zoals vossen en herten. Misschien spot je wel een wolf, die sinds kort weer in Nederland lijkt voor te komen. Ook voor rustigere dagen waarop je wil genieten van bloemen of insecten zijn er mooie scopes verkrijgbaar.

Je kunt deze kijkers dus zien als een professionele uitvoering van een klassieke verrekijker. En omdat je er zoveel meer details mee kunt zien en het bereik groter is, raden wij aan om ook eens naar een statief te kijken. Op die manier haal je het maximale uit jouw aankoop en houd je bovendien een extra hand vrij om bijvoorbeeld aantekeningen te maken.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Assortiment

We hebben spotting scopes in diverse uitvoeringen; van een eenvoudige scope tot een professionele scope die je zelfs kunt koppelen met een app op je smartphone. Wij bieden al scopes vanaf € 60,00, maar er zijn ook zeer luxe uitvoeringen voor de professional, waar je je maandsalaris wel aan kan besteden. Bekijk het assortiment hieronder in alle rust. Heb je extra hulp nodig? Bel of mail dan even met ons; we voorzien je graag van een stukje eerlijk advies.

De meeste spotters zijn van sterk en duurzaam materiaal. De lenzen beschadigen dus niet snel, waardoor de levensduur van dit product zeer lang is. Een investering die het geld meer dan waard is, als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt.

spotting scope

Spotten in HD

Met de juiste spotting scope kun je uren heerlijk genieten in de natuur en de mooiste momenten in HD zien. Gebruik de diverse functies van jouw scope om in te zoomen om het beeld dichterbij te halen en te genieten van de levendige kleuren die de wereld je voorschotelt. Sommige scopes beschikken zelfs over lenzen die de kleuren nog mooier maken. Stel je lens scherp en ga op ontdekkingsreis.

Waterdicht

De luxere varianten van onze spotting scopes zijn afgevuld met gas. Daardoor beslaat je lens niet wanneer je in de buitenlucht bent en de scope blootstelt aan wisselende omstandigheden. Ook is je spotter hierdoor waterdicht. Wel zo handig bij een item wat je eigenlijk altijd buiten gebruikt. Ook beschikken een aantal modellen over een vuil- en kraswerende coating voor een optimale levensduur van de spotting scope.

Accessoires en onderdelen

Voor de spotting scopes, maar ook voor andere kijkers, zoals nachtkijkers, hebben we een mooie selectie aan accessoires en onderdelen voor je in ons assortiment. Dit zijn slechts een paar voorbeelen van het veelzijdige aanbod. 

  • Mounts
  • Adapters
  • Diverse montageringen
  • Zonnekappen