Stadsfiets | Damesfiets | Herenfiets

De stadsfiets is de meest gebruikte fiets in Nederland. Niet zo gek, want stadsfietsen zijn erg veelzijdig. Zo is de fiets perfect voor korte ritjes zoals je dagelijkse fietstocht naar je werk of de supermarkt. Ook voor ontspannende fietsmiddagen is de stadsfiets een uitstekende keuze.

Waarom kiezen mensen zo vaak voor een stadsfiets? Een stadsfiets beschikt over een beetje van alles. De fiets heeft een stevig frame en is vaak van vele gemakken voorzien. Denk aan versnellingen en een handrem. Fietsen wordt daardoor nog comfortabeler. Dankzij de handige bagagedrager beschik je tevens over ruimte voor kleine hoeveelheden bagage. Ideaal voor een gezellige fietstocht met de hele familie!

Bij Xolt vind je zowel dames stadsfietsen als heren stadsfietsen in vele fraaie designs. Kies uit verschillende merken zoals Hollandia of Volare. Bedenk goed wat je exacte wensen zijn. Over hoeveel versnellingen wil je beschikken? Dient je fiets een handrem of een terugtraprem te hebben? 

Bekijk ook al onze andere fietsen. Misschien is de vouwfiets wel een betere keuze voor jou. Het zou ook kunnen dat je toe bent aan een elektrische fiets. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Zij helpen je per telefoon of e-mail graag verder.