Paviljoens & overkappingen

Geniet je van lange zomerse avonden in je tuin? Of ontvang je graag gasten voor een buitenlunch of diner? Met de paviljoens en overkappingen van Xolt heb je altijd een schaduwrijk plekje en ben je beschut tegen regen en wind. Door het mooie design van de paviljoens en overkappingen zijn ze naast functioneel ook nog zeer stijlvol. Heb je advies nodig? Of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je graag!

Vaststaande en vrije overkappingen van Xolt

Bij Xolt heb je een ruime keuze uit vaststaande en vrije overkappingen. De vaste overkapping bevestig je aan je huis en beschermt je tuinmeubilair permanent tegen regen en sneeuw. Wil je een gezellige zithoek creëren in je tuin waar je ook kunt zitten als het regent? Kies dan voor een vrije overkapping, een paviljoen. De paviljoens worden geleverd met en zonder zijwanden. De zijwanden bieden beschutting tegen harde wind en inregenen. Wil je wel zijwanden voor je overkapping dan kun je deze los kopen bij Xolt. De paviljoens hebben meestal vochtafwerende doeken zodat kleine druppeltjes niet door het dak komen.  Zo zit je altijd droog, ook bij hevige regenbuien!

Losse dakdoeken en dakpanelen

Is je dakdoek of paneel beschadigd en aan vervanging toe? Ook deze kun je los bij Xolt kopen. Het is wel belangrijk om goed naar de vorm en het model van je paviljoen te kijken, zodat je zeker weet dat je de juiste dakbedekking kiest.

Onderhoud

Ondanks dat de overkappingen van Xolt van uitstekende kwaliteit zijn raden we je toch aan om de paviljoens in winterse perioden af te dekken en regelmatig schoon te maken. Zo geniet je jarenlang van een mooie sfeermaker in de tuin! Heb je nog vragen over een specifieke overkapping? Of heb je andere vragen? Laat het ons weten via de chat, e-mail of de telefoon. We helpen je graag!