Brievenbussen

Wil je een nieuwe brievenbus kopen? Ondanks dat tegenwoordig steeds meer post via de digitale snelweg wordt verstuurd, zul je nog altijd over een gewone brievenbus willen beschikken. We ontvangen immers nog steeds papieren post en dit zal zeker nog wel een tijd zo blijven. Met de brievenbussen van Xolt weet je zeker dat je jouw papieren post in een goede staat blijft ontvangen. In ons assortiment kun je alle soorten brievenbussen vinden: de pakketbrievenbus, de wandbrievenbus, de inbouwbrievenbus en de staande brievenbus. Uiteraard hebben we ook de nodige accessoires, zoals statieven en vuurwerkbeveiliging. Voor vragen en advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Per e-mail en/of telefoon staan wij je graag te woord.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Welke brievenbus is voor jou geschikt?

De keuze voor een bepaalde brievenbus is natuurlijk erg persoonlijk. Je hebt keuze uit ronde of rechthoekige brievenbussen, een design brievenbus of meer een eenvoudige maar robuuste brievenbus. Wil je een tradionele brievenbus, of kies je voor een stoere brievenbus? Ook de klep, kleur en de grootte van de brievenbuskast speelt een bepalende rol. Daarnaast is het ook belangrijk waar en hoe je de brievenbus wilt bevestigen. Je kunt deze aan de muur monteren maar ook vrij in de tuin of naast de oprit plaatsen door middel van een brievenbussenstatief. Het brievenbussen assortiment van Xolt biedt je een ruime keuze aan verschillende soorten en maten brievenbussen.

Pakketbrievenbussen

De naam zegt het al, met een pakketbrievenbus kun je pakketjes ontvangen. Vooral erg handig als je vaak online aankopen doet, je bestelling niet door de brievenbus past en je niet thuis bent. Je hoeft nooit meer naar je buren te sloffen of te wachten tot de postbode een tweede keer langs komt. Met een verankeringset plaats je de brievenbus waar je maar wilt.